Followers

Follow by Email

Tuesday, May 31, 2011

Demam Nora Elena

As-salam beauty peeps!!

Source : TV3

Siapa kat sini tak layan Nora Elena? Rasanya macam mostly yang layan kan? Saya pun tak terkecuali. Beria sampaikan beberapa buah kedai buku saya terjah untuk mendapatkan novel yang mana cerita ini diadaptasikan iaitu dari Kasih Yang Suci terbitan Alaf 21 ni tapi kehabisan stok. Punya lah laku, sampai Alaf 21 reprint for few times rasanya. T_____T


Nak order? Boleh ke sini.


Walaupun dah tahu jalan ceritanya, tapi tetap nak tengok dan baca buku tersebut. Mahu feeling-feeling gitu kan? lol.... Btw, most of the episode saya tengok di tonton.com.my je. Kadang-kadang sampai rumah betul-betul kul 8pm. Memang tak berkesempatan lah tapi wajib juga tengok eventhough layan through internet sahaja. Janji tak miss episode kan?

9 comments:

UyaRayza said...

suke GILER cite nie hehehe..mmg faveret giler skang hehehe...x sabar nk tggu ending...br tau ade novel eh? hgehehe..berperang la nk cari novel tue pasnie heheh

Cik Puan Nadia said...

i pun suka Nora Elena, everyday try balik cepat supaya sampai rumah before 7pm :)

nida-razak said...

akak nida ske layan cite ni..nida jarang sket tgk tv..tp da baca da novel dia =)

eidA said...

say pon xketinggalan...suka seth tan..huwaa..so sweet...;)

e k i n ♥ y u s r i said...

suke!!!

Hunny Kitty said...

tak tgk pun citer nih...hahahha..dari novel? leh la ai bagi bff ai hadiah novel nih...he's a guy eventually!! hahaha

..mem0ir Qaira.. said...

wah..i love it 2..i fall in luv with the novel 1st..pastu this drama..love seth too...my hubby dh jeles2 siap ugut nak tutup tv lg..hehe

p/s:yang tak bestnye citer ni masa maghrib plak.tak boley ke tv3 anjak awal or cepatkan ckit cos maghrib kan pendek..dlm dok tgk ni,rs cam tmbh dosa sbb lmbt solat pastu tak jemaah ngan hubby..huhu

Cik Deby said...

deby dok senyum sorg2 bile tgk citer ni. so sweet!

aTy _faRed~ said...

ai bekejar balik kerja [bawak laju2] sebab nak sampai umah sekurang2 nyer pukul 7 tepat...kalau asben yang jemput..ai pakse die bawak ai balik sebelum pukul 7..[kejam]...semate2 nak tengok cerite ni..eerr...aaron aziz sebenarnye..[ngeeee]

Google Analytics Alternative