Followers

Follow by Email

Tuesday, May 10, 2011

Baju Pertunangan Shera Ayob

As-salam peeps!!

Satu Melaya dah heboh kot dengan pertunangan si Zahiril Adzim (pelakon cerita Juvana) & Shera Ayob (pengacara tv3). Saya sangat tertarik dengan baju yang dipakai oleh si Shera. So stunning. =)


Dress. Designer - Hatta Dolmat. Tantek kan?


The detailing. Main dengan manik-manik je you all, terus turn out so stunning.


Macam ada something kat waist dia. Yg belah kanan tuh ter'obviously macam tak kena. Tapi tak tahu lah kan, apa function dia sebenarnya. Mungkin sebenarnya itu memang design baju tuh, memandai je cakap something tak kena. lol....


Dari pandangan atas. Btw, kena lah letak gambar si Zahiril ni, kang kecik hati pula nanti. lol...
Sumber : mforum4



Okeyh next, baju siapa pula nak di review? Hehehehe...

17 comments:

~ NANA ~ said...

omaigoddd

1st time tgk baju dia ni, i dh jatuh cinta....kalo lah dia tunang lebih awal dari i tempah baju, i mmg akn buat design camni...malangnya dah terlambat...sob sob :(

LisaLisut said...

cantik dan simple! dia pn mmg dh cantik woowowow

WillBemrs said...

org dan baju yg sgt GOJES

veesakura said...

baju die lawa! tapi kan, i pon rasa benda yg sama. sblh kanan tu macam ade yg tak kena. macam tak btol2 fit ngan die..

..mem0ir Qaira.. said...

i fall in love with the color...kalo nak wat baju tunang or nikah dah xley dah..kalo wat baju raya camni,ok x?oppppssss....hehe

ElyaElmo said...

manis klo die sanggulkan rambut die...
pendapat elya la..hihih

farah aminuddin said...

mmg lawa. love the colour, love the beads. gorgeous!

yonna said...

mmg serius ah lawa kak!!! hatta dolmat yg buat kan? eii comel sangat diorg 2 ni!

the girl next door said...

org cantik..
pkai ape pun cantik je =]

miey anna said...

waahhh...sangat la teruja tengok baju tuh..siyess santek giloss ^_^

♥♥ eija ♥♥ said...

a'ah laaa amy..
memang cantik baju dia..

simple n cantik hehe....

Rilla said...

Comel sangat lah dia ni. Baju pun sangat cantik Rilla rasa, bahagian sebelah kanan tu macam terlipat sikit.

hidayah hiddensity said...

baju + mekap = gojes!!

hidayah hiddensity said...

baju + mekap = gojes!!

choclairissa @ intan said...

cantik..boleh jadi dress kawen terus...kalau tunang dh cmni..kawen apetah lg kan? beads je mau ribu2 dh tu...lucky her :)

UyaRayza said...

suke tengok...pelamin pun gempak...dh feeling reception dh hehehe

L@dykiki said...

shera cantekkan.. suka..

u pun shantekk.. sukee ;)

Google Analytics Alternative