Followers

Follow by Email

Thursday, April 14, 2011

Tempat Nak Beli Chinese Take Out Box / Noodle Box

As-salam beauty peeps!!

Actually, ramai yang email bertanyakan hal noodle box or nama lain chinese take out box. Saya tak beli lagi yer, saya beli kotak lain which is white plain folder box, nak tahu cerita detail sila baca kat sini. Harga sangat murah dan sizenya pun not bad jugak. Berbalik pada cerita noodle box, if sesiapa yang berminat nak beli sila ke webesite ni. Kalau duduk area utara, better pergi ke kilang tersebut coz ada blogger cerita yang beliau dapat dengan harga jauh lebih murah berbanding if beli online. Yer la, harga yang di quote kat email dah include postage fee. 


Saya maybe beli 300 px je kot for close family and frens.


The price.


So, hope those yang tak dapat feedback email dari saya. Kiranya ter'reply kat sini yer. Kadang-kadang ter'miss komen sebab approve komen kat BB. Pastuh bila online kat PC, dah terlupa yang ada orang bertanyakan hal noodle box nie. Sorry again yer.

12 comments:

~ NANA ~ said...

suka giler2 box ni...cute & comel kan??? kalo kena pandai hias, mmg WOW la jadinya :)

Cik Puan Mimi said...

ala.comei gler pop corn box.boleh isi potpouri.kat mane boleh dapat ni?

e k i n ♥ y u s r i said...

amy nak ke penang ke beli nie?

e k i n ♥ y u s r i said...

nak beli doily paper color2 tue...
tp mls nak g klang....

kak nadira tue cm x belikan je...
xde lg kat blog die

didieadila said...

amy lamanya dd xdrop comment kt sini..busyy!! dd macam nak jugak take out box ni..tp xsempat nk order kat syafa hr tu :(

~ mizzAmy ~ said...

Ekin :

amy tak ke penang. but if nak beli take out box tu, amy order online je dengan PPH.

pasal doily yg color2 tuh. tak sure lah nad dah tak amik order ke apa. mungkin dia busy kot.

Hana said...

wow! noodle box leh beli kt png? nti nk g terjah la.thanks..info ttg ni.sharing is caring.thanks ya.btw..i'm b2b from png.follow u :)

miss puteri said...

tq sayang!!hehe.. kena pi penang yang malas nie. nak byk pulak tu..hehe (~_^)

meow said...

comel...

Hidayati Farhan said...

hurmm, awk isi apa dlm tu ye? i still xde idea utk door gift ni. pusinggg :P

Anonymous said...

kat mana ye kilang nya? bleh bg address x?.. thanks..:)

Cik Ima said...

pon rase nak beli box ni...naseb kat penang. balik kg raya boleh p beli trus la kot.. thx for the info!!

xoxo,
cik Ima

Google Analytics Alternative