Followers

Follow by Email

Friday, April 29, 2011

Royal Wedding : Kate Middleton Nak Makeup Sendiri

As-salam beauty peeps!!




Saya ada terbaca kat sini yang Kate nak mekap sendiri on her wedding day. Agak terkejut juga sebabnya beliau bukannya nak kawin dengan orang biasa-biasa but to the Prince. Dah la wedding ni live ke seluruh dunia. Mungkin keputusan beliau ini agak mengejutkan semua orang termasuk wedding planner. Tapi tak sure lah if tetiba beliau pun cuak last-last minute kan? 

Kenapa beliau nak mekap sendiri? Reported that Kate tak suka dengan profesional mekap artist yang mekapkan beliau semasa official engagement photo shoot. Lepas je dimekap oleh pro MUA tersebut, Kate terus cuci mukanya dan mekap sendiri. 


Mungkin ini hasil mekap sendiri


Atau mungkin ini. Tapi dua-dua cantik je kan?


Even katanya dah amik personal kelas mekap, tapi tak semestinya bila pergi kelas skill kita bagus. Hairdo semua nak kena ambil kira juga. Kulit mulus macam mana sekalipun, nak kena mekap juga sebabnya once the flash from camera is on memang boleh nampak segalanya dimuka. Kalau ya pun beliau mekap sendiri, hope tetap cantik lah kan?

Mungkin beliau ni jenis yang bersederhana, saya ada study on her shoes and all. Memang nampak kesederhanaan itu. Next, will review on her wedding shoes and her dress. =)

7 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

sedondon...sejoli..secocok..se ape lagi ekk ? heheh..

Tolong Cik bunga lagi bole tak? :(

LisaLisut said...

kalau dh cntik mekap tak pandai pun lawaa kan.hahaha

simple sederhana etc tp kos ttp juta2.nasib la kawin anak raja ok.haha

e k i n ♥ y u s r i said...

die memg cntik...
natural je....
sbb tue dpt kawin anak raja...huhu

meo188 said...

wah... solek sendiri...

org2 kite duk gediks2 minta org make up... huhuhu


tebal2 lak tue mcm opera cina...

lovelyadibah said...

wah!!ye k??nk makeup sendiri gak la t..HAHA

~daRLee ZuRiS~ said...

mak2 andam kita kalau kawen diorang make up sendiri ke ek?

anaztasias nora aira said...

kalo saya make up sendiri hancus jadinya ahahahah

Google Analytics Alternative