Followers

Follow by Email

Tuesday, April 12, 2011

Quick Update

As-salam beauty peeps!!

Lamanya tak update blog. Kebizian dengan future business. Insya-Allah lagi sebulan, saya update dan promote kat sini yer. Hope ada customer dari kalangan readers. Hehehehe.... 

Owh btw, just want to inform you all yang tarikh kawin saya akan ditunda ke tahun depan. Kemungkinan besar lah. Kemungkinan kecik, akad nikah dulu kot lepas tu sanding next year. So, tak tau lagi macam mana. Tengok lah kan, jodoh sampai kawin sajer. Yang penting akad nikah kan? So, malas nak fikir-fikir dan semakkan kepala. Berdoa moga segalanya diredhai oleh-NYA. 

Okeyh lah, tu je kot update untuk hari nie. Suntikan semangat nak buat preparation ada negatif 50. Kuikuikui.... Ada sesiapa nak kasi suntikan semangat tak? Hehehehe...

4 comments:

~ NANA ~ said...

hehe takpe....ikatan yg sah tu paling penting...majlis bila2 pon boley buat :)

e k i n ♥ y u s r i said...

knp tunda?

xpe...
chayok2

♥♥ eija ♥♥ said...

tahun depan tak pe...
lagi banyak masa nak prepare kan... :)

janji buat yang wajib dulu :)

LisaLisut said...

lg byk masa u dpt utk prep.nikah dlu is a great idea jugak.setiap benda ada hikmah.ye dok..

Google Analytics Alternative