Followers

Follow by Email

Tuesday, April 26, 2011

Nak Tempah Wedding Shoes?

As-salam beauty peeps!!

Alhamdulillah, second design dah siap. Sesiapa yang nak tempah wedding shoes, boleh lah ke blog saya yang ini, Absolutelygorgeous. Dah ada dua design, by another 3 weeks, insya-Allah complete my 5 designs. Untuk yang fasa kedua, I'll come out with another 4-5 designs. Very soon. Dan Alhamdulillah, dah ada customer for Absolutelygorgeous. Siapa nak jadi my next customer? Hehehe... 

Btw, why harga agak mahal? Just want to let you peeps know yang all the shoes mahal sebab hand crafted by my shoes maker and the other important thing, every shoes ada cushioning technology which is you can't get it in Vincci or even Charles & Keith. That's the most import thing untuk si pemakai merasa keselesaan bila memakai kasut dalam jangka masa yang lama. So, berbaloi kah wang ringgit anda untuk membeli kasut yang selesa? Tepuk dada tanya selera masing-masing, yer dak?


 Sophie by Absolutelygorgeous. Boleh visit kat sini for other design. Colour code 42 (Gold). Chantekkk okeyh if your dress pun color gold.


 Every kasut boleh pilih nak colour seperti colour chart kat atas nie. Material Jenis Silk Satin.


Kesimpulannya, every week mengadap lah iklan kasut ku yer. Ahaksss.... Kalau tak diri sendiri yang mengiklan kat blog, saper lagi yang nak iklan? Owh btw, if ada yang berminat, boleh email saya dan boleh set an appointment untuk meng'test' kasut dan melihat material kasut tersebut. Tempahan kasut mengambil masa selama 30-40 hari ye kawan-kawan. Kasut adalah 100% buatan Malaysia. =)    

10 comments:

~ NANA ~ said...

wahhh berminat ni...range harga brp? hihi

~ mizzAmy ~ said...

NANA :

range kasut RM190-250. insya-Allah tak sampai RM300.

Nem0 o0h Nem0 said...

takde la mahal sgt babe. klo selesa pakai mmg berbaloi pun dgn harga kan. congrat ya! =)

amy fahmi said...

congrats dear! :)

Miss Tatie said...

wow.... saya berminat...

..L.Y.A.N.A.. said...

berminat la cmne nk cntct ye?email sy naz_violet@yahoo.com
http://www.lleeyana.blogspot.com

Linda Yusoff said...

my dear if you dont mind. boleh tak email i harga kasut kat atas tu? super duper cun. maluuuu kene tny harga dulu ;p
email me pls: syaleen_andrea@yahoo.com

lovelyadibah said...

yay!!!leh order x untuk majlis i t??hehe~..

~ mizzAmy ~ said...

MISS TATIE :
cepat2 order dear kalau berminat. hehehe...


LYANA & LINDA :
i dah email to u regarding the shoes. ;)


DBA :
boleh sangat!! cepat order nanti leh tolong promote kat blog plak. ahaksss... =P

LisaLisut said...

alamakkk cntik gile!! tergoda habis ni.kene pondering dlu before decide nk beli or tempah.ngahhaa

Google Analytics Alternative