Followers

Follow by Email

Wednesday, April 13, 2011

Mari Mengisi Borang

As-salam beauty peeps!!

Ekhh, bukan borang nikah yer. Kang ada yang salah faham di situ. Borang nikah tuh tunggu lah lagi 3 bulan nak kawin baru saya nak terhegeh-hegeh isi borang. lol... Borang yang dimaksudkan ialah...... 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Borang nak daftar company. 


Insya-Allah, saya minat dengan business and ada online blog shop cumanya dah lama tak update and now nak start serious balik. Insya-Allah, kalau ada rezeki lebih, nak buka kedai. Tuh target 1-2 tahun dari sekarang lah. Moga-moga boleh berkerja sendiri dan dah tak larat nak makan gaji. Kalau my mum baca ni, matik kena kerat leher. lol..... 

10 comments:

~ NANA ~ said...

wah bagusnye u ni...salute la!!! hehe

*eh2 laju je i ni mengomen hehe*

Zumie said...

i jugk minat bisness...babe boleh aja i tak:?

♥♥ eija ♥♥ said...

wahhh amy...
nak buat bisness ape nie hehe...

chaiyok yea hehe....

e k i n ♥ y u s r i said...

usaha tangga kejayaan

chayok2

Nurul said...

yes2 bagus amy..i pon ske berbisnes ni..macam radiusite muda2 dah jadi bisneswoman..insy ada semangat bole berjaya. chaiyok! nanti bole tanya2 u step2 nak buka company sendiri hehe.

Wawa Yusoff said...

wah, rajin sungguh kamu. Tabik spring..!! :D

All the best k :)

LisaLisut said...

waaaa big decision ni.bravo! hope one day nnt i pn nk quit n buat kerja lain or kerja sndri2 je huhu(tak larat nk tempuh jem daaaahh)

aNNor said...

bisnes ape ni? huhuu.. neway, gd lux!

veesakura said...

wah!! best2! i pon teringin nak bisnes sndri tapi takde guts la.hehehe

farah aminuddin said...

all the best kak amy!

Google Analytics Alternative