Followers

Follow by Email

Monday, April 18, 2011

Introducing Her New BlogSHOP

As-salam peeps!!




Actually, blogshop ni tak completely siap lagi. Baru ada 1 design sahaja and 4 more to come as soon as possible. Insya-Allah, next week saya update lagi. Sorry, pixel gambar pun tak cantik sebab guna phone camera je dulu sebabnya DSLR tak beli lagi. Slow-slow, nanti saya mungkin ask someone yang professional to take photo for the shoes soon. So that tak dek lah nampak tak cantik kan?

If ada sesiapa yang sedang mencari kasut kawin, why not usha-usha my blogshop. Tapi harap bersabar yer sebabnya hanya ada 1 design. More designs for the next week, next-next week, and next-next-next week. Kesimpulannya, tiap-tiap minggu kena usha-usha lah ke sana. lol... 

11 comments:

"cikkin" said...

wah2..tahniah!! akan ku terjah ke sana..=)

LisaLisut said...

wow.coolnya!

K.I.N.A said...

wah..da ada bisnes kasut..gojes2..

Reen Tart Nenas said...

tahniah! kena buat harga promo nie :)

farah aminuddin said...

lain dari yg lain business ni. suka suka.

WillBemrs said...

i akan menyusul ke sana..ke sana... :D

~ NANA ~ said...

wahhhh cayalah!!

✿ jaja ✿ said...

wowww...nnti update design memanyak ye..tak sabar nk nengok2.. :)

✿ jaja ✿ said...

wowww...nnti update design memanyak ye..tak sabar nk nengok2.. :)

lovelyadibah said...

wah!!suka!!:)

Syima Syaz said...

wah! suka2...memang tgh carik kasut ni... hehe...cant wait...

Google Analytics Alternative