Followers

Follow by Email

Friday, April 1, 2011

His Birthday Is Coming Up, Help!!

As-salam peeps!!

Dah masuk bulan April, kejap je kan masa berlalu? Rasanya macam tak bersiap-sedia lagi nak ke alam rumah tangga. Haaa... Tetiba masuk topik lain. Ok-ok, bukan isu itu yang nak di blog kan.

16 April ni genap lah Encik Tuney berusia 29 tahun. Ni kiranya birthday pertama beliau sebagai tunang dan juga cinta hati saya. Bulan April ni jugak genap hubungan kami setahun. Baru je setahun okeyh. Semuanya indah belaka lah kan. lol..... 

So, semperna birthday beliau ni, saya tak tahu nak kasi hadiah apa. For my birthday, beliau dah kasi hadiah ni. First time dapat hadiah macam tuh. Selalunya ex-scandals *nak buat macam mana selalu jumpa orang yang salah* kasi perfume je.Tak sampai hati pulak kalau tak bagi apa-apa kat Encik Tuney. And first time juga untuk saya nak kasi hadiah birthday kepada jejaka. Haaa, nampak sangat saya nie cheapskate kan? Kuikuikui....

Saya terfikir nak kasi beliau jam ala-ala macam G-shock. Dia suka jam-jam yang jenis macam tu sebab sesuai dengan tugasan harian dia, sporty. Tapi........... Ada tak jam jenis macam tuh less than RM200 ekh? Swatch pun dah naik harga kan? Dulu-dulu dalam RM160 gitu. Now macam dah most of it RM200++ kan? G-shock dah sememangnya dalam RM300-400. Tak mampu noksss... Kalau suruh dia pergi pilih, memang dia pilih yang mahal-mahal je. So, kena pergi beli sendirian berhad. Nak tak nak, dia terpaksa terima, ye dak? lol...


Nak kasi jam or benda lain ekh? Kalau boleh paling murah lah kan. Okeyh, terbukti saya cheapskate. Now, saya percaya dengan kata-kata Encik Tuney. T_____T

7 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

rsnye jam tue adelah satu bende yg die akan slalu pkai...
its betterlah

~mspija~ said...

U..try cari jenama casio..ade jekk yg below 200..tapi outdated ckit la..eheh

miey anna said...

waa..me plak bulan 5 ni besday die..n da mule terpk nak beli ape..heee..^_^
tapi terpike nak design sarung bantal for him..haha..x tau jadi ke x..=p

confirm dia said...

eh..sama cm i la..i duk cr g.shock ni..en.tunang besday 19 april ni...wink**

AnEs said...

hmm..anes tak pandai sangat la pasal jam ne amy..so tak tau pasal harga nye.. tapi true, g-shock ne memang sesuai dengan nature of work tunang amy tu..

~ NANA ~ said...

dear...ssh la nak cari jam yg elok if below rm200...mesti jam ke??? hehe

iedayah said...

amy,ritu i br g survey g shock cenggini..range hrge around 350 onwards..mr husbnd syg nk pki jam htrn.so die kt nk bli jm g shock cenggini.thts y g survey ritu dear..siap nk wrne yg terlampau gitu..huhu

Google Analytics Alternative