Followers

Follow by Email

Friday, April 22, 2011

Excited Nak Pergi Belajar Makeup With Raja Feena

As-salam beauty peeps!!

Since wedding di postpone, why not saya membizikan diri dengan aktiviti-aktiviti yang berfaedah. Contohnya dengan pergi kelas mekap, nanti saya ada sijil and nanti saya boleh mekap orang lain pula. Dari situ boleh lah buat duit sikit-sikit dan simpanan untuk kahwin. Ye dak? Pergi kelas pun belum lagi, ada hati nak buat business mekap yer Amy? But actually, i just want to learn about makeup since I'm totally in love with it. It's all about passion but not the profit. Yang bestnya kalau ada sijil mekap, saya boleh dapatkan MAC PRO card. So, everytime pergi beli barang mekap dekat Mac, boleh dapat 20% discount.

So, hari Ahad ni nak pergi belajar mekap-mekap dengan MUA - Raja Feena. Mungkin ada yang dah kenal beliau sebab ada di antara b2b yang dah hired beliau. Sangat suka with her touch sebabnya hasil mekap adalah natural & sweet. Seriously nampak sangat sweet ok.  


Sweet kan? - Source Raja Feena.


Love the color, very natural. - Source Raja Feena


Things to bring on this Sunday, barang mekap semuanya basic je. Brush set pun tak complete lagi. Yang penting, mahu shopping baju baru sebab bertemakan colourful. Mati lah, cheq ni pemalu. Siap ada photo shoot kalau tak silap. Auuuwwwww....

6 comments:

♥♥ eija ♥♥ said...

huhu...
bagusnyer amy...
ja pun nak join jugak..

Cik Puan Syafa said...

waaaah bestnya!
nanti nak blaja basic mekap dgn amy laa! ^___^

~ NANA ~ said...

wahhh bestnye!!! i langsung x reti nk mekap2 ni..haha..harus blaja ni!

Rilla said...

Wah..bestnya belajar mekap

Nurul Binti Ibunya said...

wow..santeknya tok.
k.amy-ni url baru org tahu..
nurul-(anne m)

Nem0 o0h Nem0 said...

babe,weding u postpone bila??

Google Analytics Alternative