Followers

Follow by Email

Monday, April 4, 2011

Blogger Brides Forever Gathering

As-salam beauty peeps!!

Pada yang tak tahu BBF itu apa, it's stand for Blogger Bride Forever. BBF ni adalah secret group di Facebook. Thanks to Syira sebab invite saya join BBF. Dari situ banyak info yang saya dapat, perkongsian dari pelbagai sudut. Hal kahwin, isu kecantikan, isu kesihatan dan macam-macam lagi. 

At 1st, memang tak nak join gathering yang diadakan di Bukit Cerakah itu. Tapi, dah last minutes, baru mengada-ngada nak join. Memang seriously tak kenal siapa-siapa pun kat situ melainkan mereka-mereka yang selalu datang mengomen di blog ini. Sebab tu at the first place tak nak join tapi gerak hati lebih menyuruh untuk pergi, rupanya, sangat lah happening. Tak kenal pun, macam dah lama kenal. =D


Gathering diadakan di Bukit Cerakah. Tak sangka, saya 1st time drive ke Shah Alam dan tak sesat ok. Siap hafal google map. Jangan main-main, siapa kata perempuan tak leh hafal peta jalan? I'm good in reading map. =P


Pertandingan mereka baju pengantin dalam masa 10 minit. Haaa, designers semuanya dari BBF yer. Nak tempah?


Kumpulan kami. Semua tu otai-otai 2B2 yer. From left - me, Jaja, Nawal, Lynda, dan yang kat belakang Fati. Kerdil je saya di situ. hehehe....


Gadis melayu gitu. Btw, thanks to Ahmad Fairus sebab sudi mengambil gambar kami. For more piccas boleh ke blog AF.


Hope, next time akan ada lagi gathering seperti ini kerana ianya dapat merapatkan lagi silatulrahim kami. Insya-Allah, jika tiada apa-apa, jumpa lagi di wedding Elya. ;) 

10 comments:

~ NANA ~ said...

jelesnye x dpt join...nk sgt knl dgn u ols semua..

lovelyadibah said...

missamy sangat mudah untuk dicam!!:)comel sangat in person!!:)t kita jumpa lagi tau!!:)

:: fAzRa :: said...

akak tak tau mcam mane nk join group nih...kalau tahu..akak join and gi sana...sebab mmg kebetulan akak ade kat shah alam...hehehe....

tapi , farah fatihah tu my junior mase kat arau..hehehe

Qaseh said...

Hi Amy...

Bestnye korg dpt pegi...
i jeles ;p

Teringin la nak jumpa amy...hehheh...

mybe next time if ade 2nd gathering..harap2.. =)

Btw, dis is my new link:

http://blogqasehkita.blogspot.com

Jemput singgah yee.. ;p

♥♥ eija ♥♥ said...

huhu....
tak dapat join..
bestnyer.....

Dayu said...

wah
nape zaman kita dulu tiada yg buat gathering gni???

e k i n ♥ y u s r i said...

wah...bestnye

meo suke makan katak said...

apakah pakai surat khabar tue :p

ReYNa said...

huhu.bestnya,time sy dulu xde gak

poyaty said...

owhh, sanagt jeles disini sbb x dpt join :(

Google Analytics Alternative