Followers

Follow by Email

Thursday, April 28, 2011

Ada Sesiapa Yang Nak LIKE Absolutelygorgeous!?

As-salam beauty peeps!!

Entri iklan, harap maklum. Pada sesiapa yang tengah cari tempat nak tempah kasut boleh lah cuba-cuba usha kat Absolutelygorgeous! Walaupun buat waktu ini hanya ada 2 designs, mana tahu terbekenan, so boleh lah buat tempahan as soon as possible sebab saya tawarkan harga yang menarik. Tak caya tanya si penempah-penempah. Tak leh reveal lah saper nanti tuan blog marah kot-kot diorang nak buat surprise ke apa kan?

So, kalau takut ketinggalan latest update boleh lah LIKE di facebook Absolutelygorgeous! Inysa-Allah akan cuba sedaya updaya untuk update laju-laju kat fb selain daripada blog. So, apa lagi kawan-kawan, sila lah LIKE Absolutelygorgeous ya? Hehehehe.... Your support are really truly deeply appreciated. Thanks for those yang dah LIKE. Love you all. =) 


Visit our blog - Absolutelygorgeous!

2 comments:

lovelyadibah said...

saya dh like..ekekeke~

iedayah said...

kt opis xleh bkak fb lor plak.npknye i kn cri mn i ltk bb i lor amy..hahaha..slu lpe mn ltk..hahaha..nk like

Google Analytics Alternative