Followers

Follow by Email

Thursday, March 24, 2011

Things That She Needs For Pre-Wedd Photo Shoot

As-salam beauty peeps!!

Bulan April ni nak kena ber'pre-wedding photo shoot. Konsep dah dapat, now time to look for things yang diperlukan. Rasanya, dengan apa yang saya bakal listkan nanti, sure ramai yang boleh teka pre-wedding photo shoot kami bertemakan ataupun berkonsepkan apa. Tak surprise lah kan. Sorry lah, saya jenis tak reti nak surprise-surprise ni. lol... =P 


Rattan basket seperti di atas dan juga kain petak-petak merah seperti di atas. Boleh google-google jumpa benda yang sama macam yang dah ter'imagine.


The guitar. Encik tuney dah ada. No need to worry.


Papan hitam tak berapa nak hitam actually but more to hijau kecik dua. Dan printed wording MARRIED seperti di atas. Dan juga tali jangan dilupakan. Haa, nak tiru sebijik camnie aci tak?


Books. Props je ok. Padahal...... Hahahaha.. Sendiri jawab lah yer.


Fruits especially apple and grapes. His favorites.


Cupcakes 4-5 bijik sudah.


If lace umbrella tak berjaya dibeli or di sewa. Makanya sebagai penganti ialah rainbow umbrella. Comel juga kan?



Not to forget rainbow lollipops.




Setakat ni, tuh jer kot perkara yang perlu di list kan. Melainkan nak beli baju baru dan kasut serta tudung baru. Hahahaha.... Sempat lagi lah kan. Nih lah perempuan. =P

7 comments:

dyn said...

sy ada basket tu... cumil2 wat prop

"cikkin" said...

wah..good idea..kite ade pre wed shoot ahad ni..satu pon x prepare lg..huhu..=)

~ NANA ~ said...

u....to be honest idea ni lbh kurang utk post-wed i nanti...pon nak ade basket,buah2 & payung...tp i buat kat pantai...ngeee~

LisaLisut said...

bubbles.bole main buih2 sabun tiup2.hehe

lovelyadibah said...

wah!!byknyer props amy!!xsabar nk tgk hasil pre-wedding amy!:)

AnEs said...

amy,kalau nk buah berkilat lap2 sikit ngn minyak,dlm gambr mesti cantek..hehe..tapi jgn kilat sgt nnt boleh buat cermin pulak..and,kalau buat kat taman2 make sure bebas ulat bulu..my fren pegi pre wed blk kene ulat bulu trus doc MC ok!good luck!pre wed cantek2 tau!

~LP Lum~ said...

salam amy~

hehhee... sure cumel awknya pre wed shoot nnti... :)

Google Analytics Alternative