Followers

Follow by Email

Friday, March 25, 2011

Spanx, Kalian Dah Ada?

As-salam beauty peeps!!

Kegilaan di blog buat waktu ini ialah PB, Premium Beautiful. Tapi tak semua orang mampu beli. Harga ribu-ribu kan? I'm not so sure about the price but people told me it's sooo mahal. Berbaloi dengan outcome nya pula.

Dan saya juga baru tahu, selain PB, Spanx juga bole menyorokkan lemak-lemak berlebihan di bahagian-bahagian tertentu. Tapi dia bukan lah kasi nampak kurus macam PB. But, boleh lah juga kasi sorok sikit-dua lebihan lemak itu. Dan yang pastinya selesa dipakai untuk kegunaan harian. Bukan saya kata, tapi orang-orang yang pernah menggunakannya. 


More details visit Spanx website.


Salah satu barang wajib beli untuk saya ialah Spanx. For me, saya perlu pakai semasa hari akad nikah dan juga pada majlis persandingan. Yer, usaha diet saya kurang berhasil. Makanya, peha yang besar nak mati ni kena disusutkan sedikit. lol... 

Owhh btw, ini bukan entri promote or entri berbayar ke apa. But more to sharing. Ramai dah ex-b2b pakai Spanx and bagi feedback yang baik pasal Spanx ni. So, saya juga ingin mencuba. Rasanya ramai yang plan nak beli kan jenis slimming2 wear ni? Tapi tak tahu nak beli brand apa dan jenis yang bagaimana. If berminat, boleh cuba usha blog si Iza nie. Harganya pun agak berpatutan. ;) 

8 comments:

Syima Syaz said...

lagi better besar kot dari kecik, lagi susah nak buat..cam saya tak tau camne nak buat untuk kasi pinggang besar sikit...sbb halus sangat

~ NANA ~ said...

dear...i pon peha besar gedabak...i dah try pakai girdle/corset ni tapi punye la lemas n x selesa...huhu

sk said...

i pon beli spanx dr izacloset. pakai time nikah, sanding & tandang. selesa sgt2. worth every penny! :)

elle's laaa~ said...

nak beli jugak..... sbb peha and montot saya lebih besar dari badan... errr**

Q said...

nak jugak!!thanks a lot!!memang tgh mencari2 tapi tak tau nak order kat maner..hihi pernah tgk satu web the price yang dier letak for spanx ni about 400++....thanks for ur entri..kalau tak i buta2 jer beli barang 400 lebih tapi hrg dier sgt kurang sebenarmya..huhuhu

meo said...

cik amy ok jelah...

jooleata said...

amy, u tau x nak order yg mana 1? da few times jengah kt spanx n iza..

no idea, kt BBF group pulak da hilang post psal suggest yg mana mau beli..

on-line power waist atau hide-seek?

~ mizzAmy ~ said...

JOOLEATA :

menurut kata iza, dia recommend In power line super higher power. tapi depends on ur problem jugak. nak kecik kan tang mana. apa kata, cuba email beliau. dia bole suggest kan dan dia respond pun cepat je. ;)

Google Analytics Alternative