Followers

Follow by Email

Tuesday, March 15, 2011

Pre-Wedding Photo Shoot Dah Booked

As-salam peeps!!

Oleh kerana saya dan Encik Tuney tiada gambar berdua yang proper dan cantik, makanya kena lah buat pre-wedding photo shoot. Dan alhamdulillah, kami berjaya dapat yang murah tuh pun sebab ada promo. Laju-laju sms that OP. Hehehehe.... 

Dijangka, pre-wedd photo shoot akan dibuat dalam bulan April ni. Tema dah ada cuma kena cari props mulai dari sekarang. Awal kan nak ber pre-wedding? Terpaksa ok sebab tu adalah salah satu syarat dalam promosi tersebut. Lantak lah janji dapat murah, yer dak?


 Props seperti di atas pun menarik juga kan? Simple but yet soo fun and sweet.

4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,bestnye ade pre-wedding photo shoot nie...

sy nak jugak...
tp xtaulah mane tmpt yg murah...
hehe

K.I.N.A said...

wah..amy amek ng sape tu?jeng3..

Q said...

nak kawen lagi 7 bulan and saya pon akan buat pre-wed shooting video lagi bulan 4 ni..sebab FREE!!hahah

iedayah said...

xp amy..wt awl2 lg bgus..xterkejar2 nnt dear..=)

Google Analytics Alternative