Followers

Follow by Email

Sunday, May 15, 2011

Personal Training Promotion For My Dearie Readers!!

A-salam beauty peeps!!

Anda ingin menguruskan badan? Dah cuba macam-macam produk dan juga selalu ke gym tapi tak kurus-kurus jugak? Apa kata, cuba dapatkan personal trainer dalam masa 3-6 bulan. Apa itu personal trainer? Okeyh, tak tahu personal trainer tu apa boleh baca di sini.

Promotion ni valid untuk pembaca blog ini sahaja dan tinggal di kawasan lembah klang terutama sekali KL, Bangsar, PJ, Kelana Jaya. Siapakah personal trainer tersebut? Okeyh, his name is Kidd and all the details about him boleh ke website beliau di sini.

Harga untuk personal training selalunya RM150-RM180 per session. Sebulan training ada 12 session, 12 x RM150 = RM1800. Selalunya program training ni diambil selama 3 bulan. So, RM1800 x 3 = RM5400. Bayaran dibuat selalunya secara monthly. 

Now, ada promotion untuk pembaca blog ini sahaja which is harga per session ialah RM100. Untuk sebulan training, RM100 x 12 = RM1200. 12 means 12 sessions, seminggu ada 3 session. Untuk 3 bulan session, RM1200 x 3 = RM3600. See, jimat RM1800 di situ. Harga berbaloi-baloi dan bentuk badan impian anda pun insya-Allah dapat. 1 sesi bersamaan sejam yer kawan-kawan. Dalam tempoh personal training ni, corak pemakanan anda pun akan dikawal oleh personal trainer tersebut. Kalau training je, tapi tak diet secara betul pun tak jadi jugak. Tapi tak dek lah kena diet teruk-teruk pun.

Personal trainer tersebut iaitu Kidd akan ke rumah anda tapi sebab b2b tak kawin lagi makanya kena buat outdoor training di taman-taman berhampiran anda. Jika pembaca blog ini bukan b2b tapi korang nak ber'personal trainer juga, sangat dialukan. Kalau ada readers yang dah kawin lama tapi tak pregnant lagi, pun boleh cuba sihat-sihatkan diri dengan cara personal training. One of his client pun ada mengalami situasi yang sama dan Alhamdulillah, after few months training, beliau pregnant dengan jayanya.

One of his testimonial, his client berumur 30++ dah pun beranak 3 tapi hasil personal training dengan beliau, sekarang badan dah macam remaja belasan tahun. Testimonial yang lain boleh tengok di sini.  
 

Sebelum.


Selepas. Yang berbaju merah. Actually both of them pun buat personal training tapi paling ketara is the red shirt tu. Both pun dah cecah angka 30++ i think dah cecah 35 kot tapi sebab selalu work out with the personal trainer, they look even younger than me. T____T


Jika berminat, boleh terus direct email to Kidd at captain_kidd7@yahoo.com or call his number boleh dapatkan di sini. Korang mention je cakap, 'i get the details from Amy's blog'. Then, nanti dia charge harga seperti di atas. Kalau tak mention, nanti dia charge harga lain okeyh!!

8 comments:

LisaLisut said...

wah.this is cool.haha.tp i train sorg2 tanpa trainer.sbb tu tak hilang2 lemak di badan kot.sbb takde org cntrol makan.;p

"cikkin" said...

wah..macam menarik..ala..tapi sogan laa plak..hihi..=)

Diya said...

kalau akak yang jadi personal trainer, confirmmmmmmm diya join!

~ NANA ~ said...

i nak KURUS soooo badly!

tp i xde disiplin, pakai trainer pon mesti x jalan jugak kot....kekekeke

♥♥ eija ♥♥ said...

huhu berminat....
tapi malang nyer bukan area yang dicakap kan tuu huhu..

tak jadi laaa

kikiTokiwa said...

hurmmm...good idea tapi buat masa skang duit2 is the matter..

Reen Tart Nenas said...

owh. mmg best kalau ada personal trainer. die boleh motivate kite, plus, kan dah kite abes duit bayo die, so konfem la perlu bekerja lebih keras... ekekeke

Miss Sunshine said...

tawaran menarik... tapi jaaaaauhh.. huhu..

Google Analytics Alternative