Followers

Follow by Email

Wednesday, March 16, 2011

My Veil Inspirations For Akad Nikah

As-salam beauty peeps. 

Hari ni genap lah lagi 6 bulan to the big day. Berdebar sebab banyak lagi yang belum selesai. Takut pun ada. $$$$$ pun belum cukup lagi. T_____T 

Ohww btw, kita tutup cerita yang tak best. Kita sambung cerita yang best pula. Berangan-angan nak buat veil macam Puan Zila. Tapi veil beliau mahal lah kan. Mak tak mampu noks... Hehehehe.... Jom cuci mata tengok veil yang saya suka. 


Klik if nak tengok dengan lebih detail. Source : Sayamaukawen


Tudung tersorok dek veil. But veil memang naik kan? Source : FB Puan Zila.


Veil Diana Rafar ni pun sangat cantik. Heavy beading.


Hujung bulan ni dah kena start finalize my baju nikah and veil. Hope by end of April dan bole buat first fitting. And by May pula nak kena start finalize baju sanding pula. Hope apa yang dirancang berjalan dengan lancar. Moga-moga Allah S.W.T memberi keredhaan dan dimurahkan rezeki kepada kami berdua dan juga bakal-bakal pengantin yang lain. Amin.......

17 comments:

MiYOKO SuKi said...

suka jugak ngan veil puan zaila tuu..

berangan nk mcm dia jugakk...

veesakura said...

sayer pon soooka veil dia. owh, mode verangan da start nih

AnEs said...

amy..cuak tgok amy da nak finalize macam-macam..ngaaa..anes kain pun tak beli lagi..T_T

LittleSunshine said...

geram tgk veil dia..evrthing la..nk berangan2 gak..he3

lovelyadibah said...

wah!mmg sweet la veil puan zila 2:)chaiyok2 amy!!:)

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik...
sy pon cadang nak crik veil cm2 gak...

pastu DIYlah sndr...
bg lg menarik...
hehehe

e k i n ♥ y u s r i said...

anyway,sy pendatang bru dlm dunia wedding blog nie...

nice to meet u

~LP Lum~ said...

salam amy~

hehehe.. berdebar2 kan?? :)

apa pun sy suka yg veil 1st tu.. simple but cntik... :)

ztie said...

alamak! cantiknya.. tiba2 pulak takut veil dengan baju snaidng tak kene.. tak ngam. huhuhu...... tak lama lagi

asha said...

cantik veil yang 1st tu.nice.hehehe...

iedayah said...

oic..u minat yg ad byk patching2 kt dpan ek dear..all da best 2 u sweetie...insyaAllah..nk wt perkara baik,tntu akn dipermudahkan..=)

choclairissa @ intan said...

cantik veil simple tu..time wedding i pun..veil satu ade heavy beads (akad)..lighter for sanding..

Syima Syaz said...

dear...dah lah kita punye wedding sama.tapi saya tak counting sgt...
ye lah...kita kain pun tak beli lagi.dah ada tapi...hmmm.... cam gatal nak beli yang lain...tgk lah mcm mane.

meo said...

pakai yg simple je...

baru muke cute terserlah

Zumie said...

suke diana rafar tu punya..kaler pon cun

nYomeL said...

veil die simple je..
tapi sgt suwit! :D

farah aminuddin said...

mana nak cari net silk utk buat veil selain kat jakel eh kak amy? sy nk g jakel jauuuuh sgt T_T

Google Analytics Alternative