Followers

Follow by Email

Tuesday, March 1, 2011

Mood DIY Is On!!

As-salam peeps!!

Less than 200 days to the day, so bab-bab men'd.i.y haruslah dimulakan. Sikit-sikit, lama-lama siap lah kan? Actually, i'm not that rajin nak men'd.i.y nih tapi ada certain things tu terpaksa lah buat kalau nak kasi nampak cantik kononnya. Nak beli yang dah ready made or custom made dengan orang, harga agak tinggi kan? So, kononnya try to cut the cost lah.


Agak-agaknya apa lah yang saya sedang d.i.y tuh yer? Siap beli cutting mat lagi tau.


Nak share a tip dengan readers, if korang nak potong kertas and nak make sure kertas dipotong memang perfect. Sila gunakan cutter dan pembaris besi sebagai guide line. And make sure dilapik oleh cutting mat. So, gerigis-gerigis dan cacat cela amat susah untuk dilihat oleh mata kasar unless tangan korang parkinson. lol....=P

6 comments:

anaztasias nora aira said...

mood DIY saya belum datang lagi hehe teka nak wat kad jemputan ek? hehe

Rilla said...

Kad kawin?

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

wah.. semangat potong kad kawen sendiri.

lovelyadibah said...

mcm kad kawen je amy!:)

♥♥ eija ♥♥ said...

chaiyokk amy hehe...
ja pun akan mula dah nie DIY ja hehe....

zieylar said...

Yassin? hehe

Google Analytics Alternative