Followers

Follow by Email

Thursday, March 31, 2011

Marshmallow Celup Coklat

As-salam beauty peeps!!

Pernah makan marshmallow yang dicelup dengan coklat?  Last year, my cousin pergi chocolate fair di Mid Valley, dia ada bawa balik lah few coklat semua. Sekali saya tertarik dengan marshmallow chocolate ni. Rasanya memang sedap sebab dikellilingi dengan coklat. Tambah pulak kenyal-kenyal marshmallow kan. Memang yummy lah. 

Since that, terus berangan nak buat marshmallow celup coklat as my door gift. Tapi bukan nak kasi kat semua orang lah. Bagi dekat close family and frens yang sudi datang. Dan juga dekat orang-orang yang menjayakan majlis. Kiranya part celup coklat tuh terpaksa buat sendiri lah. Tu yang nak kena buat sikit je. Takut tak larat dan tak dek masa pula nanti. Hope impian yang satu ni tercapai lah kan. Kang nanti marshmallow ke mana, coklat pun lagi lah entah ke mana. lol.... 


So cute!! Tak sampai hati nak makan. lol....


Mungkin celup penuh macam nie. Nampak macam chocolate kan? Nak buat tekstur macam tu memang takkkk lah. Hahahaha....

9 comments:

~ NANA ~ said...

tempting betol tgk marshmallow celup ni...i pon teringin nak bagi kat guest nanti...tp marshmallow quite expensive kan if nak kasi kat ramai org??? hihi

e k i n ♥ y u s r i said...

hehehe
betol2
tp nmpk sgt sedaplah

♥Ana el Zahra♥ said...

kalau x sempat nak wat...ganti ngan coco pie pn cara gak nih...npe lah tak terpikir time kawen dl..huhu

malynd_anggun said...

ooh!! sedapnye...
tergugat diet i ..heheh

poyaty said...

brilliant idea lah amy. tp am sure mak x setuju. dia kt nnt cam bebudak. haha. x abes2 nk suggest bahulu taw.

"cikkin" said...

MENARIKKK!!!

Wawa Yusoff said...

YUMMMYYY....!!!

adeyh, baca entry food tghari mcm ni memang kebulor je rase perut... hehe :)

meoamy said...

comel

Ellie said...

hi,

i just blog walking dan terjumpe blog ni.. anyway nice blog

berminat nk jadikan marshmallow sebagai doorgift? leh la singgah ke blog http://marshmallowhalal2u.blogspot.com

tq dear..

Google Analytics Alternative