Followers

Follow by Email

Friday, March 11, 2011

'I Do' Sticker For Wedding Shoes

As-salam peeps!!

Suka something cute for your wedding? Maybe idea 'i do' sticker for the wedding shoes boleh diguna pakai. Actually if berjalan tak nampak pun rasanya. Tapi lebih kepada props untuk sesi bergambar with your OP. 


Source : good things


Simple but sweet. 


Using white pearl. Cantik kan?


Kat KL ni mana boleh dapat yer sticker 'i do' tuh? Or nak kena masukkan dalam d.i.y list? If sesiapa pernah buat, please let me know ya. Nak tengok hasil korang jugak. ;)

9 comments:

"cikkin" said...

wah..menarik..sesuai jadi prop nntikan..=)
DIY laa amy..tampal2 pearl dgn gam tembak pon ok kot..hihi..=)

veesakura said...

menarik!! nak buat la.. hihhi

iedayah said...

dear,try print ats kertas keras then gam je bl gk kot.x pn,pki pearl cm pic tu.cntik gk

Ainee Cumi said...

Tu lah memang idea ni menarik sangat. I pun dah plan dah nak buat I DO ni tapi in terms of DIY lah sebab xpernah laks nampak kat Msia ni.

meo said...

erm... patutnye tulislah... "aku trima nikahnye"... huhuhu :p

Ciksue said...

sweet kan amy..hehee
comel je wat mcm tu

Syima Syaz said...

cuba guna sticker yang untuk hp tu...cabut2 then tampal jadi I DO...

nYomeL said...

idea ni best!

Wawa Yusoff said...

hoho. sweet la idea ni. x t'pk pun nak letak sticker kat kasut. sticker yg ade pun tanda harga je. haha

by the way, untuk sticker huruf gambar first tu, ade jual kat OU. wawa pernah nampak.

Google Analytics Alternative