Followers

Follow by Email

Thursday, March 10, 2011

Encik Tuney In Berita Harian =)

As-salam peeps!!

Last Saturday, muka Encik Tuney masuk dalam berita harian dalam ruangan XY. Dan minggu ni pun akan ada lagi rasanya. Hehehe... 


Siapa cam yang mana satu Encik Tuney? Hehehe...


Muay Thai is just his hobby, tapi lately ni ramai fighters muay thai yang nak berkerjasama dengan Encik Tuney and nak jadikan beliau sebagai manager. Actually manager tak bergaji pun but then, mana tahu kan, one day beliau akan menempa nama dalam bidang ni even though his not the fighter. Nama gym Encik Tuney pun dah dikenali among Malaysian muay thai. Saya sentiasa doakan beliau agar berjaya dalam bidang yang beliau minati. Amin.....

6 comments:

Dayu said...

sebagai tunang mesti amy bangga kan
dah support yg amy bagi mmg mmberangsangkan
bagus
bertuah dia dpt amy

"cikkin" said...

glemer u..masuk paper..hehe..
pray for the best for u n him..=)

~dARlee zURiS~ said...

lepas nie amy kena kepit encik tuney ketat2.habis ar..habis ar..heheee

Ainee Cumi said...

Wah wah.. Nanti kang bila dia peymes habis ahh follower u sure juta juta..

Glamor you!

Zumie said...

ofcoz kite kene support orang tersayang punye hobi..heheh...makin taf la dia

farah aminuddin said...

wah glamour la tunang kak amy! hehe

Google Analytics Alternative