Followers

Follow by Email

Monday, March 14, 2011

Bekas For Centerpiece - Ada Sesiapa Nak Beli Yang Pre-Loved?

As-salam peeps!!

One of my silent reader email me regarding my entry Floating Gerbera Centerpiece. Beliau ingin membeli sebanyak 40-45 biji bekas untuk centerpiece. So, after the wedding, beliau rasakan yang bekas-bekas terbabit perlu di let go. Or beliau juga tidak kisah if ada di antara B2B yang hendak guna before her wedding. Majlis beliau 18 June 2011. Nak tengok rupa bekas tuh bagaimana? Ok, let me show you. 


  Top view. 


Side view.


Another idea.


Bekas ni berukuran 19cm dan tinggi dalam 7cm. Harga di Hinode shop dalam RM5/pax. So, she told me that dia nak sharing the price. Means, RM2.50/pax. If ada yang nak guna awal dari beliau pun, dia tak kisah as long as bekas itu tak pecah or tak rosak. If nak guna awal dari beliau tuh, mungkin dia akan bagi harga sewa kot. That one kena tanya beliau sendiri. But any inquiry please email to her chocsluv@yahoo.com. For me, it's so cheap jika dapat separuh harga sedangkan beliau guna sekali je pun. Mungkin beliau bole kasi sewa jika anda tidak berniat untuk membeli. Pandai-pandai lah korang email yer. =P

To my silent readers, if korang ada nak sewakan anything or nak let go anything regarding wedding thingy, please email to me. Mana tahu, ada readers kat sini yang berminat kan? Sharing is caring. Dan jika boleh, kita nak jimat dalam pelbagai perkara kan? ;)

6 comments:

lovelyadibah said...

mcm best je kan!!!yay!sharing is caring!!:P

LittleSunshine said...

boleh tahan gak idea ni =)

Ainee Cumi said...

Best! Best! nanti kalau aini nak sewa aini bagitau ok.. =))

Nurul said...

I intrested la kalau nak share :).. i punya wedding around Oct. I da email but belum dapat reply :(

~ mizzAmy ~ said...

NURUL :

i dah emailed to her. hope u'll get the feedback soon. thanks dear. ;)

Nurul said...

TQVM AmY. u punya blog byk sgt info yang useful. Nice :)

Google Analytics Alternative