Followers

Follow by Email

Wednesday, February 23, 2011

Tiket Flight For Honeymoon Dah Booked

Salam peeps!!

Alhamdulillah. Terima kasih banyak-banyak to Air Asia yang tengah buat promosi, so that dapat harga murah sikit dari harga kebiasaan. Walaupun actually tak dapat pun harga yang RM5 tuh kan tapi still berbaloi lagi lah. 

I'm sooo excited sebabnya nak pergi kat tempat idaman hati. Tak jauh pun, dekat-dekat je cuma ramai yang tak perasan dalam negara pun still ada tempat yang menarik dan tertarik. Memang sesuai untuk honeymoon pun sebab nak jauh dari orang kan? lol..... Tempat ni memang betul-betul jauh dari darat. And I'm not  so sure ada pesisiran pantai ke tidak. Scary but challenging and the truth is soooo beautiful place to visit. Insya-Allah, one fine day i'll take a diver license. Ok, actually takut berenang tapi diving macam ok kot. kan? hahahaha...lol.....  


Cantik kan? Click for larger view.


Can't wait for MATTA fair pula sebabnya nak booking the resort pulak. Hope dapat yang best price lah kan. Dan mampu. Yang penting tak kacau budget kawin. lol....  

13 comments:

.::cintabungablogspot::. said...

wahhh, bestnyerrr :)
honeymoon mane tu sis?

~dARlee zURiS~ said...

sipadan????
best!
masa duk sabah dulu teringin tul nak g tp tak kesampaian sbb di tutup pasal kes lanun tu kan.
selamat 'berhornymoon'!! ;P

LittleSunshine said...

mcm sipadan..teringin gak nk gi sipadan..tggu la ade duit lbh..gi honeymoon ke 2,3..hhehhehhehe

AnEs said...

amyyy..best nye da booked flight ticket! tempat cantek plak tu..hihi..best!best!best!

MiYOKO SuKi said...

BIG WOWWW...

cntiknye...sy pun teringin nk g pulau gakk..

lovelyadibah said...

setuju!dalam negara pun masih byk tmpt yang cantik kan kan..heee~..

mesti tgh berbunga2 la 2..hehe~..

ashra said...

he..ni antara tempat yg sgt2 nak pergi tapi blum kesampaian.

akan diusulkan ke hubby ni.he

"cikkin" said...

wah2..bestnye..berbaloi2..=)

dyn said...

bestnya da bli tiket nak g honeymoon..

Fathiah Rosdi said...

murh ke??dpt pakej bpe kna by,sis??
can't wait to c ur picca of wedding..

ilyana said...

wah...dah tempah tiket flighttttt....i yang tinggal baper hari ni x decide tempat honeymoon lg....bagusnye u...

Nem0 o0h Nem0 said...

si padan mmg superrbbb!!

~ mizzAmy ~ said...

dear all :

pandai korang teka. hehehe... menggeletis nak g sana dah nie.

Google Analytics Alternative