Followers

Follow by Email

Wednesday, February 16, 2011

Dulang Hantaran Checked!

Salam peeps!!

Last week, balik ke kampung for the whole week. So far, balik je ke kampung tapi tak banyak yang settle pun. Most of the time, tido-makan-tido je. T_____T

Btw, tetap syukur sebabnya salah satu perkara telah pun settle iaitu dulang hantaran. Still remember my entri yang berkenaan dengan Cake Plate As Dulang Hantaran?. Akhirnya, berjaya dibeli. =)

Actually, risau juga idea saya ni tak dipersetujui oleh parents. But, my mum so excited dengan dulang tersebut. Apa lagi, 9 dulang managed to buy on that day. 5 dapat on the spot and another 4 pulak kena order lain sebab kat situ dah habis stock.

Agak-agaknya ada sesiapa nak sewa tak? After my wedding day lah tapi baru boleh disewa. And the piccas pun akan direveal after the wedding. But if ada yang berminat, boleh email terus ke saya and nanti I'll email you piccas of the dulang. ;)


Zoom the dulang.

20 comments:

Illi Hzbull said...

kt mana ni, if you don't mind sharing :)

.::cintabungablogspot::. said...

sis, mcm kat SSF deco yang eira penah pg jew nie tempatnyer :) mmg cntik²



http://ikmalira87.blogspot.com/2010/11/ssf-home-deco.html

~dARlee zURiS~ said...

settle bab dulang :)

K.I.N.A said...

menarik..suke cake stand..;)..

LittleSunshine said...

wah boleh sewa ni..hahhahhaah

Zumie said...

good...xsaba nk tgk:)

"cikkin" said...

good!! =)

MarelFira said...

like so much!

luvira said...

gud idea...creative thinking ;)

Dayu said...

amy
majlis belah laki nanti kat mana
kalau area KL
nak dtang.. kat KB macam blum takdpt je nak gi

Atiqah Adnan said...

SSF the best for unique deco.. i like!

i.b.t.i.s.a.m~ said...

great idea~~
waa....
suke2...

ElyaElmo said...

kat mana ni dearr!!! best ney dah settled

iedayah said...

xsbrnye nk tgk hasilnye amy

Sueziy Sue said...

Creativenya! Memang tak sabar nak tengok camne Amy decorate "dulang" ni. ;) Mesti sangat cantik..

mEMYselfandi said...

sudah folo kamu..jom memfolo saye pulak! ((:

anaztasias nora aira said...

amy..rindu kamu. xsabar nk tgk hasil :)

Kaspersky Seller said...

Salam mizz amy. tumpang lalu ye. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

-plz forward- :)
http://cheaper-kaspersky.blogspot.com/

Cik iLLa said...

wahh nice la dear... thanks 4 the idea... eheh illa link blog amy ye! ampunn baru nak bgtau.. hehehe.. sesenang singgah belog illa! :))

cheQmOomOo said...

hurmm menarik gk :)

Google Analytics Alternative