Followers

Follow by Email

Tuesday, February 22, 2011

Currently Adiccted With My Princess (Korean Drama)

Salam peeps!!

Dah lama tak update blog. Tak busy pun. Keje dah banyak settle. Waiting for the next project pulak. If tak dek projek, maknanya tak busy lah jawabnya. lol....

Btw, kenapa tak update blog? Masa banyak dihabiskan mengadap cerita My Princess. I'm one of the korean drama fan, so if dah ter'addicted tuh memang tak boleh nak buat apa. Akan ku layan cerita itu sampai habis. Blog pun terpaksa diketepikan. Kesian blog.

To those yang mempunyai hobi yang sama, tak pernah tahu lagi cerita ni. Sila lah layan yer. Actually kat korea pun still on air. Lagi 2 episod nak habis. And, saya dah pun berjaya tonton till 14 episodes. Tinggal lagi 2 episodes which is kena tunggu dia on air and subbed to english subtitle dulu. Kalau tak, mana nak paham  kan?


The trailer.


The ost.

5 comments:

miey anna said...

waaa..macam best je kak cite neh..download ke ade cd?huu..im addicted 2 korean drama too..=)

meow said...

cutelah bile pompuan suke layan korea...

lynn said...

Waa~
I love this drama too!~
So cute kan~ but I hate that evil woman a.k.a Yoon Ju soo much! So cruel kan dia..
Xsbr tggu the last 2 episodes!~
=)

onizuka999 said...

salam
awk blh x add me as my follower kat page sy..

Dinda said...

Im addicted to this drama after reading this post :p Hehehehe..

Thank you sbb sharing :)

Google Analytics Alternative