Followers

Follow by Email

Friday, February 25, 2011

Chinese Take Out Box Or Kotak Silver?

Salam peeps!!

Saya tengah pening ni sebabnya tak tahu nak decide sama ada nak beli chinese take out boxes or silver boxes for the door gift. Dua-dua macam menarik. Beza harga pun dalam RM0.14 gitu jer. So, what do you think, korang vote yang mana? Kalau ada cadangan ke apa, sangat-sangat dialu-alukan. 


Chinese take out box or


Silver box?


28 comments:

kisah aku said...

chinese take out box lah u...comei je...
u kalau u nk beli i nk kirim skit gak...kat melaka i cari takdelah...kalau ade pun beli online..let me know ye... kisahaku7@gmail.com tq

fitria said...

chinese box comel... unik ckit..

Qaseh Qidzizie said...

Hi Amy...

i pun nk buat entri ni jugak...huhu...
i pun pening nak pilih yg mane satu...huhu...
dua2 cantik kan...

erm..chinese box tu kecik sikit drpd kotak silver kan....

arghhhh...dua2 cantik!! (termeroyan skjp :p)

Missyanz said...

chinese take out box.. sangat comel..

"cikkin" said...

chinese take out box!!
yeayy..same dgn kite..kite da pon pilih ni..da x mo tgk yg laen sbb love at the 1st sight kot pd yg ni..hihi..nmpak laen sket kot dr box biase..kite rase la..=)

~mspija~ said...

yeah! chinese take out box. sbb pink kot. haha.

ElyaElmo said...

rasanye silver box tu besarr pada chinese box tuu....masa wedding an dulu, die masukkan air kotak,bahulu,nips...
macam2 leh msuk kt situu...
chinese box comel..rasanye leh mausk kan satu cuppies size besarr...
actually tgk amy nk masuk kat ape kat dlm tu...then baru leh decide nk pilih yg mana...

fainie_riz said...

vote for Chinese take-out box!! i loike

noridaramli said...

for me 2-2 comey lotey...suke sgt....

K.I.N.A said...

amy, ikut kata hati..hehe..depend saiz isi juge..amy, ble share tempat amy beli kotak silver& hargenye? shakina.farhan@yahoo.com

AnEs said...

hehe..ikot nak isi ape n matching color kot amy..dua2 kotak pun cantek..kalau belah bahagi lagi kalau i,i go for the cheaper one..hahaha

Anonymous said...

My vote goes to silver box..:)

~dARlee zURiS~ said...

zuris suka chiness take out box tuh.lain dari yg lain.silver box cam dah ramai guna kan.

Anonymous said...

amy, saya silent reader of yr blog...suka baca future bride getting ready for d Big Day...nak bandingkan waktu zaman akak, skrg lebih canggih.

akak, rasa depend apa yg amy nak beri isi nya...kalo setakat cupcake - chinese take out will be someting unique.

tepuk dada, tanya selera & budget :)

Syima Syaz said...

uuuwaaaahhh....dua2 tak dapat sbb kuantiti yang diperlukan 2000... so $$$$... sedihnye...

btl kata kak anon di atas dear... u pikir dulu barang yang nak bagi, then bagi pilih.noodle box tu agak tak berapa besar sangat.kita ada sample di rumah...

lovelyadibah said...

nk chinese food takeout!hehehe~

~ mizzAmy ~ said...

dear all :

thanks for the vote and the suggestion. insya-Allah, will pick the chinese take out box tuh and isinya pun tak dek lah banyak sangat. muat-muat je rasanya. ;)

Nurul said...

Hi Amy!
Boleh tau tak kat mane nak beli dua-dua kotak tu?
alkunasatu@yahoo.com
Thank you. =)

~ mizzAmy ~ said...

NURUL :

already emailed u. =)

dyll basri said...

amy, i bought white box sama mcm silver box tu.. the price is sangatttttt cheaper than the take out box... get the detail at my blog
www.meonmywedding.blogspot.com
berbaloi la sangat2...

gurlishe said...

mane nk dpt take out box yg putih tu?? boleh email darishakira@gmail.com.. tq

riya said...

blh x nk tau jgk mana blh dpt takeout box 2..;)
baeibrahim@yahoo.com

Anonymous said...

hi dear...

bole tak email i mane nak beli chinese take out box tu? i nak buat utk my candy buffet..

fied18@yahoo.com

tq dear

Anonymous said...

dear..plz plz plz email me mane nk dptkn both kotak tu..i da xtaw mane nk cari utk mjls i raya nati..
azi_anis@yahoo.com
tqvm

Anonymous said...

dear..plz plz plz email me mane nk dptkn both kotak tu..da lame cari tp x dpt2 utk mjls raya nati..huhu..
azi_anis@yahoo.com
tqvm

Anonymous said...

Hi, nak tau juga mana boleh dpt the white Chinese take out boxes? If tk menyusahkan, please and thank you :)
funkygurl26@hotmail.com

Anonymous said...

hye..boley email x kt mn u dptkan chinese take out box tu..?=)
nadhrah08@yahoo.com..thanks

Anonymous said...

hye..boley email x kt mn u dptkan chinese take out box tu..?=)
nadhrah08@yahoo.com..thanks

Google Analytics Alternative