Followers

Follow by Email

Saturday, January 22, 2011

Thinking Of To Change Her Hairstyle

Salam peeps!!

Semalam baca magazine Pengantin keluaran Februari. Terbaca tang persiapan bakal pengantin. Sometime kita terlupa persiapan diri pun harus kena ada juga. And part hairstyle pun penting, sebab dari rambut boleh turun ke hati juga. Yer ke? Hehehehe... Memandai je. =P

Btw, memang dah lama berhajat nak menukar gaya rambut dari rambut yang lurus ke perm. Tapi oleh kerana terdetik yang pembaziran wang akan berlaku kerana saya bertudung, so hajat tuh terhenti di situ saja. Lagi 7 bulan lebih nak duduk sebumbung dengan jejaka idaman hati, harus lah kena menarikkan diri setertarik yang mungkin. *Ngeri lah puloq*.


Giuliana Rancic hairstyle memang menjadi perhatian saya.


Nih digital perm kan? Ada saper-saper pakar? How much ekh nak buat macam nie? And berapa lama dia bertahan untuk perm begitu?


Macam mahal jer kan? Tengok poket jap. Tak pun, tunggu lepas kawin. Kalau part berhias, ustaz n ustazah kat kursus kawin kata, tuh adalah tanggungjawab suami. So, if dia nak wife dia cantik berambut perm begitu, si suami lah yang kena bayarkan. LOL....

5 comments:

HERNANIE said...

kalau rambut panjang macam giuliana rancic ni rasenye dalam rm500++, if u buat kat saloon yang memang terbaik la and guna product bagus. kalau buat kat saloon nyonya je i rase dalam 300++ je kot. kene survey dulu br tau kot. i pun buat perm and my bf sukaaaaa gile. u pun bole juga. mesti bakal suami suka =)

dyn said...

hurm been thinking bout dat too..sbb borink rambut sama ja kan..

Cik iLLa said...

darl, better u change dah dekat2 ur wedding... br rasa fresh sket.. hehehe.. byk je harga n quality... kene pandai survay... yg rm300+ pun ade jgk... wish u luck dear!

MarelFira said...

betul2..klu dia nk kita cantik, harus dia yg kena bayarkan..eheeee

Q said...

Part suami bayar tu saya sokong..hihih kurang arif bab2 rambut nie sebab saya bertudung. kalau dah ta harga boleh lah share disini..:)

Google Analytics Alternative