Followers

Follow by Email

Monday, January 10, 2011

Still Looking For An Affordable Designer?

Salam peeps!!

Ramai di antara brides to be yang masih mencari-cari tukang jahit ataupun designer yang affordable kan? Unaisah memang dah fully booked. So, siapa lagi yer? I found a talented designer and harganya pun sangat-sangat affordable untuk kita yang biasa-biasa nie. And he's so nice and down to earth person. Layanan baik tuh pun satu bonus juga kan? If kita tanya-tanya kat facebook, ada vendor yang macam tak layan je kan? But not for him, dia reply pun berdesup je. 

I've meet up with him, and lihat hasil kerja beliau kemas dan teliti and of course sangat lah chantek dan meletup nokss!! And keep in mind, harganya sangat affordable. Siapa tak nak kalau dapat yang murah dan chantek kan? And he's designer. Nak design macam mana, dia berdesup design'kan untuk anda.

Owh btw, he's not even the fashion designer. But he's a wedding planner too. Package yang ditawarkan pun not bad jugak. Murah juga i think. Saya tak tanya lebih-lebih on his wedding planning thingy, so kalau nak tahu you need to get from himself. Okeyh lah, tak nak cerita banyak-banyak. Kalau berminat sila ke blog Alief Rahieman or ke facebook beliau untuk tengok more piccas. 


His collections.


The hantaran by him. This one pun dia amik murah juga.


Sharing is caring peeps!! Hope he will help to those yang still lagi mencari the right tailor or designer. Last but not least, wedding mode is back on track. ;)

12 comments:

lovelyadibah said...

whoa:) comel2!thanks amy:)

xoxoxo

:)

MiYOKO TACHIBANA said...

thanks, amy for sharing this...

bj yg design nmpk cntik...nk try laa....

tp, die kt ne ek..KL ke

~ mizzAmy ~ said...

MIYOKO TACHIBANA :

he's from KL. some where in jln peel. ;)

Fatin Fairuz said...

wah..kalo jalan peel..so near to me..hihi;)..thanks share amy =)

Syima Syaz said...

dear...serious cantik la design baju dia.simple and sedap mata memandang....
thanks...=)

MarelFira said...

kakak, kamu di tag...eheeeee...

~LP Lum~ said...

salam amy~

wah... cntik2 gak eik.. kalo murah tak slah pilih beliau... =)

Zainur said...

Try Najib Salman...Dia pon not bad juga...affordable, friendly n easy to deal with. He's a designer n currently working dgn fashion designer yg meletops...heeee :P I loike him since he design my dress :D weee

gaun putih said...

huu thanks for sharing dear! mmg tgh mencari designer utk baju raye.. hihii.. baju sanding dh terlambat la, dh siap dh pun..

Rilla said...

Cantiknya baju tu.. thanks for sharing darl

miey anna said...

tibe2 nak cakap..chanteknye bantal bulat tuh...tQ amy..

erk..name pon nak same =)

Renee Meow said...

thanks dear for sharing.. mmg tercarik2 gak new2 designer for wedding dress..yg famous2 confirm harga da up n dah fully booked.. atleast yg baru2 ni ada fresh ideas kan.. ;)

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Google Analytics Alternative