Followers

Follow by Email

Thursday, January 6, 2011

Real Wedding - Dr Zati & Kapt Fariz

Salam peeps!!

Dah lama tak mencuci mata di Photoaura. Rupanya diorang dah ada buat videography ekh? Punya lah dah lama tak ke sana. So, tertengok lah video wedding Dr Zati nie. Terus tertarik dengan wedding dress beliau. So stunning and tambahan pula dia kurus. I'm so jealous!! Dulu time kurus keding tak bersyukur. Now dah chubby, baru nak jealous2 plak. T___T . Btw, review kali ni saya dah minta izin dengan Dr Zati sendiri yer. ;)


Not bad jugak kan? Btw, sila fokus pada baju. Chantek kan?


The dress by Rizman Ruzaini


Actually nak cari gambar pelamin tapi macam tak dek yg fokus ke pelami lah pulak. Tapi dalam video nampak jelas rasanya. Sila rujuk ke video yer untuk tengok pelamin. pelamin by Desa Permai Wedding.


Ni untungnya kawin dengan army, part potong kek and pedang kasi gegar-gegar adalah sesi wajib okeyh. Cik Syira, nanti your turn pulak. ;) Oh btw, jejaka yang berdiri dari kiri and the pengapit tuh macam ku kenal sajork. Itu my ex-classmate lah. Hahahaha.... *to Dr Zati, Acoi or Asrul tuh satu kelas dengan i masa kat mrsm. he's my ketua kelas.*


Official Photographer : Photoaura
Official Videographer : Photoaura
Outfit for bride         : Rizman Ruzaini
Pelami                     : Desa Permai Wedding

6 comments:

ElyaElmo said...

kelassss rekaan RR!!

cik syahira said...

assalamualaikum dear.

ahhahaha.. kamu buat saya tergelak je. insya Allah, doakan lah ye.

dah nak hampir ke situ ni. nervous.

gaun putih said...

cantik! bila nak slim ni. uhuk :( tapi yang penting xsabar nak jumpe encik aween photoaura. harap2 gambar kawen gempak. walaupun tuan badan ni tak berapa nak gempak. harus!

meo said...

wow!

WillBe.Mrs said...

best2...!

ashra said...

cantik sgt2..tak fokus muka depan la.ingat2 lupa zati ni yg mana. zati,acoi@asrul?asrul tu nama sape?name kapt fariz ke?kiranya dua2 budak terendak ek?sorri confuse.nak tau gak.hehe

tu la,untung kawin army ni..gempak time pedang.hehe.lawa gtu gambonya..
(btw,kita pun hampir2 sedepa kawin army..hahahaha..takder jodo.kui kui)

Google Analytics Alternative