Followers

Follow by Email

Tuesday, January 25, 2011

Mana Nak Cari Dulang Hantaran Yang Macam Piccas Tuh?

Salam peeps!!

Part hantaran memang saya tak pening-pening kan kepala lagi. First perkara yang saya kena fikirkan ialah dulang hantaran. Tak finalize lagi nak yang macam mana. Ikut hati nak yang mahal-mahal ajer tapi kena sedarkan diri yang sesungguhnya saya tidak mampu. LOL....

So, tengok magazine dan piccas from wedding planners yang ada, saya rasa saya tertarik dengan dulang putih. I think it's a plastic type. Tapi tak sure sangat sebab tengok gambar je. 


Simple and nice kan? Sumber dari google.


Rasa-rasanya mana nak cari dulang hantaran yang seperti gambar di atas ekh? Few months ago, saya pergi ke Nilai, tapi rasanya tak ternampak pula dulang macam nie. Ker memang tak perasan sebab tak berminat pada masa itu? Sesiapa yang pernah beli or tahu di mana boleh dapatkan ia, please let me know. Saya mahu survey-survey apa yang patut sebelum bercuti panjang. ;)

15 comments:

MiYOKO TACHIBANA said...

that dulang nicelaa...ada rose lg tuu...first time, i tgk...tak taula ada ke tak kt A to Z....

"cikkin" said...

da try tengok kat kedai2 dlm semua house? rasenye kite penah nmpak kat ctu..if x silap mata memandang la..=)

noridaramli said...

kt nilai ade....ida tgok bulan 12 arituh...kedai mayang sari

♥Ana el Zahra♥ said...

saya pun rasa macam pernah tgk gak dulang 2 kat ni...yg dkat kedai yg besar skali ngan cafe..yg ada ikan jepun 2...kalau x silapla...dia warna putih...dalam rm30+ je kot harganya

Atiqah Adnan said...

dulu masa qa pun pakai dulang yang nie hehe tapi mine kaler hitam..
dulang ni ada kat SSF.. carilah.. harga boleh tahanlaa..

~ mizzAmy ~ said...

thanks semua... nanti saya cuba carik.

atiqah :
kat ssf? berapa ekh harga dia? thanks dear. ;)

dyn said...

a'ah ade kat ssf...harga x ingat...
ada 2 warna itam n putih...

ElyaElmo said...

elya jume yg kaler hitam dear....
http://whatalovelywedding.wordpress.com/2009/03/10/dulang-hantaran-black-for-rent/

cha said...

lawa la. dh tak pyh letak lace2 ke apa kn cmtu je pn dh cantik

missbutterfly said...

a;ah..kt SSF..cube carik!

meo said...

erm... cantik

Atiqah Adnan said...

qa lupe tapi rasanye dalam rm100 lebih macam tu kot.. lupe daa yang..

:: fAzRa :: said...

amy....dulang tu kat SSF...akak ade tgk hr tuh...sekrg ni ade dulang lain....cantek gak...kwn akak beli dulang baru..cun ..tapi rege..bulih tahe mahal la....huhuhu....

Azlin Amar said...

Ada kat nilai..dlam 50++ . tak ingat kedai mana satu. if tak silap ZC.

Anonymous said...

kat nilai3 banyak dulang camni

Google Analytics Alternative