Followers

Follow by Email

Saturday, January 8, 2011

Her Birthday Present. =)

Salam peeps!!

Actually nak share kegembiraan ku di sini. Ceeaaa.... Semalam, memang ramai sangat yang wishes birthday, saper tak excited kan? Tak celebrate pun tak per, janji ada yang still ingat birthday kita kan? Especially those who close to me, siap call nyanyi-nyanyi lagi. Menitik lah juga airmata ku. 

Lunch hour semalam, Encik Tuney ajak lunch di Bangsar Village. After lunch, dia heret saya ke butik Guess. Ingatkan nak belanja baju or handbag coz dia tahu lately ni saya suka shopping baju. Tapi sangkaan ku meleset noks!! Dia terus heret ke area watch. And I was like, OMG!! How come he knows that I nak sesangat jam guess? Dia ada tanya kawan-kawan rapat ku kah? Sila mengaku sekarang!!

And for your information, saya ada buat entri senarai hantaran and dalam senarai tuh saya nak jam. So, for my birthday dia dah bagi jam. Makanya, jam untuk hantaran memang dah tak dek lah untuk saya nanti. Tak nak lah tamak jam sebabnya saya nie bukan jenis ada 2-3 jam pun. Jenis yang pakai sejenis je, then kalau dah rosak baru beli baru. 


The lovely watch from my lovely soulmate.


Actually dia nak buat surprise, tapi dia nak saya pilih sendiri which one yang saya suka. Kelabu asap juga lah nak memilih, end up beli yang tak over than certain amount since rasa simpati pulak. Haaa.... Saya memang macam nie, mudah kesian. Sebab tahu betapa susah payahnya dia nak mencari duit setiap hari. Btw my dear abang, me love you soooooo muchooo. Tanpa hadiah pun, i'll always love you.

10 comments:

LittleSunshine said...

Happy birthday dear..
Semoga berbahgia bersama insan tersayang..murah rezeki...

best nya dpt hadiah jam guess =)

cha said...

awww so sweet. dia mcm kazaa nak suprised tp tak jd sbb dia nk kita pilih sndiri. so happy for u dear :)

♥♥ eija ♥♥ said...

OMG!!! amy... guess watch...

uhhhhh ja nak tak dapat-dapat lagi hehe....

sweet... jaga elok2 jam tuu hehe...

Syima Syaz said...

happy b'day dear...
cantik jam tu..=)
congratz!

~dARlee zURiS~ said...

boleh juga simpan jam tu tuk hantaran kan?jimat :)

btw..happy belated birthday amy
semoga amy terus sihat,gembira dan bahagia ngn encik tuney.
glad finally u met the rite person.muahhhh!!!

~LP Lum~ said...

salam amy~


hehehe... cntik jam tu.. tp sy suka jam vincci... :)

WillBe.Mrs said...

cantik itu jam...ok la tu...so kalo sakli utk hantaran blh pkai dulu x...?? hihihi...

sk said...

amy.. happy belated birthday!! wahh dpt present jam.. nak jugakk!! hihi

Zainur said...

happy belated birthday Amy.. Moga cepat naik pelamin n bahgia selalu :)

~ mizzAmy ~ said...

DEAR ALL :

thanks for the wish. =)

Google Analytics Alternative