Followers

Follow by Email

Monday, January 31, 2011

Her Bestfren Wedding

Salam peeps!!

Kalau perasan, berhari juga blog ni tak ber'update. Agak busy since hari Jumaat hari tu sebabnya saya tolong menyibuk for my bestfren wedding preparation. Alhamdulillah, dua majlis dah selesai. Tinggal satu je lagi majlis belah lelaki yang akan diadakan pada hari Sabtu nanti. 

I will review full of Zila & Naim's wedding once saya dah collect kesemua piccas yang cantik for tatapan rakan-rakan blog. I love their wedding. Sangat chantek dan sweet..... 


The groom + the bride + and the penyibuk. I love my dress but i love the bride's dress even more. Hehehehehe.....

7 comments:

LittleSunshine said...

naik buggyyy..comel pengantin ..wedding kat kgpa ker,,ur dress nmpak vougue

.::cintabungablogspot::. said...

woahh... so sweet :) sis yg shawl pink tu rite?? sgt sweet jugak even dr sisi jew npk ;)) muakss!

MarelFira said...

kakak, satu gmbr je ke???cantiknyer dress...=)

Nem0 o0h Nem0 said...

babe,cntiknyer dress yg ko pakai tu...

meo said...

wow... peliknye...

miss linaz said...

cantiknye dress u....... :)
sweet

Anonymous said...

tq la buat review wedding kitorg ni.all pics credits to our beloved-sister fifi & aunty ica :) - the groom

Google Analytics Alternative