Followers

Follow by Email

Monday, January 31, 2011

Her Bestfren Real Wedding : Zila & Naim's Akad Nikah

Salam peeps!!

Saya kena update laju-laju sebabnya starting esok sehingga 13 Februari, saya akan bercuti panjang. Kebarangkalian blog ni akan sunyi sepi adalah amat tinggi. Nak update blog guna blackberry macam kurang kick jer sebabnya tulisan semua takut tunggang terbalik. Sooo not me.

Alhamdulillah, my bff dah pun selamat jadi wife orang. Macam tak percaya je, rasa macam still kanak-kanak ribena jer lagi. For those yang baru ke blog nie mesti tak kenal Zila & Naim but those yang dah mengikuti blog lama saya, memang dah sedia kenal dengan mereka berdua. 


The bride


 The hantaran


Main pelamin dijadikan mini pelamin. 


Family of the bride. Ok, actually nak tunjuk pelamin tapi tak dek gambar pelamin yg full. Pelamin by Arma Couture. 


The canopy and the center piece. Lantern yg dinyalakan lilin didalamnya. Nice kan?


The newlyweds. ;)


Bilik pengantin. 


Cik Amy and Pn Zila.



Pelamin by : Arma Couture
Make-up by : Kak Awin Seindah Wajah
Photographer by : The Prestige Image
Videographer by : Arezeo
Catering : Siti Catering
Baju bride : Tak ingat lah tapi cantik and gambar full of her memang tak dek. T____T

11 comments:

MiYOKO TACHIBANA said...

everything look so perfect laa....

bj dia cntik...pelamin pun cantik..
pengantin gojes..

lovelyadibah said...

berkenan dgn pelamin!:)hoho~..

LittleSunshine said...

pelamin sgt cntikkk

ElyaElmo said...

amyy ..ape material kain family mmber u tu yeh? :D
plain satin ke? ke plain thai silk??hihih

Miss Tatie said...

pelamin sgt cantik

MarelFira said...

cantiknyer kawan akk kawin...n baju dia, sukanya...

~dARlee zURiS~ said...

nice!
wow.lamanye amy cuti.
~jeles
;P

~ NANA ~ said...

pelamin arma tu sgt cantekkk

Anonymous said...

amboi..x mintak permission dr kitorg pun eh psl our vendors ni.x psl2 pecah rahsia.for those who interested pls do contact us.hik2.tq-the groom-

noridaramli said...

ida suke sgt2 dgn pelamin tu

Zumie said...

purple cantekkkk

Google Analytics Alternative