Followers

Follow by Email

Wednesday, January 19, 2011

Esok Mahu Pergi Cari Lantern

Salam peeps!!

Proses nak mencari bahan-bahan mendeko dah kena start, sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan? Esok bersamaan dengan public holiday, makanya harus digunakan sebaik mungkin. Dengan harapan kedai yang menjual lantern tu tak tutup. LOL.... 

Menurut entri si Cik Sue kita nie, kedai yang harus saya pergi ialah The Basket Shop. Harap-harap jumpa lah kedai tu. Dan harap-harap juga warna pinky-pinky ada. Kuikuikuikui.... 

Owh pada sesiapa yang mencari tempat jual paper lantern, sila lah baca direction dari entri Sue. Jika ada yang nak pergi esok, jom kita pergi beramai-ramai. LOL.... =P


Piccas credited to Sue.

7 comments:

gaun putih said...

Jaja dah pegi the basket shop ni.. mau terbalik mata byk sgt lantern nak pilih.. murah lak tu.. happy hunting cik amy ;)

MiYOKO TACHIBANA said...

waaaa....da start prepare ye...happy shopping, amy...

MiYOKO TACHIBANA said...

nnti, jgn lupa wat review kt sini ek...

LittleSunshine said...

bestnya cari lantern..nnti review..comfom cntik u beli

ElyaElmo said...

elya pun tingin nk g carii..tapi malas...haha..boleh?

Ciksue said...

amy,
selamat mencari.
klu tak silap sue,kedai ni akan tutup hari ahad jer
based on information drp b2b lain la
selamat mencari amy..
hehe..

Wawa Yusoff said...

paper lantern yg putih tu cantekkk. suke! :)

Google Analytics Alternative