Followers

Follow by Email

Monday, January 24, 2011

Do You Love Ikan Bakar?

Salam peeps!!

Entri kali ni nak review pasal kedai makan kegemarana kami, agak lari sedikit dari kegilaan harian ku.  LOL. Since Encik Tuney and me beria norr diet, so kitorang selalu lepak Fend Ikan Bakar di SS6 Kelana Jaya. Almost every nite akan dinner di situ pekena ikan bakar. Ikan bakar je tau, tak makan nasi pun. And most of the pekerja pun dah kenal both of us. 


Kedai nih belakang Giant Kelana Jaya. Sumber piccas dari google.


Yang sedapnya adalah sos seperti kat dalam gambar di atas. Seriously, sos or sambal tuh adalah sangat sedap. Rasa dia memang sama je setiap hari. Teringin nak dapatkan resipi, kot-kot nanti bakar ikan sendiri je dekat rumah. LOL.... Harga untuk ikan bakar je RM5.00.


My another favorite is Chi Kong mangga. Ice-blended + jelly mangga + cocktail. Harga tak sure sebab saya tukang order je, bukan tukang bayar. LOL....


If korang nak berdiet, sila lah jangan makan nasik di malam hari seperti kami. Makan ikan bakar je sudah. Hehehehehe.....

4 comments:

miss Z said...

delicious nye gamba ikan bakar tuh! hehe... =)

Ciksue said...

nyum sedapnya..sue peminat ikan bakar.hehe

~dARlee zURiS~ said...

suka ikan bakar gak
tp ikan2 tertentu je lah.like keli...tu memang favorite!

ChAzStYlo said...

nk try gi la this weekend :)

http://chazstylo.blogspot.com/

Google Analytics Alternative