Followers

Follow by Email

Friday, April 30, 2010

~ His 1st Gift ~

Salam everyone!! Last night M.A dapat gift dari seseorang. To be honest, M.A tak pernah dapat gift atas alasan 'saja-saja'. Selalunya orang bagi gift or present tuh bersebab kan? So, he's the first person yang bagi gift dan surprised kan M.A. Oleh disebabkan gift tersebut juga, beliau lambat datang fetch M.A dan telah buat M.A benggg gila. Sekali dia lambat bersebab daaaa...... Siapa dia? Nanti-nanti M.A cerita yerk. Mana yang dah tahu tuh, diam-diam jer tau.


Tuh lah hadiahnya. Tapi bau Sparkling Apple Pomme Petllante nih tak berapa best. Semacam jer bau nya. Tapi oleh disebabkan hadiah dari seseorang yang sedang berusaha keras nak mencairkan M.A, maka nya M.A cakap yang M.A suka bangattt dengan perfume and those things. Tanda appreciation namanya.



p/s : rasa diri nih macam puteri jer even sebenarnya rupa pun tak dek, apa pun tak dek. tapi.... terharu-terharu... T____T

Tuesday, April 27, 2010

~ Should I? ~

Salam everyone!! M.A ada berita baik nak berkongsi. Tapi patut ke nak cerita kat blog? Macam tak adil pulak kalo tak bercerita. Sebab dekat facebook dah kecoh dah. Kat twitter pun. Cuma kat blog jer. Erm... Should I or shouldn't?

Tak per, nanti lama-lama kalian akan tahu jugak lah kot. Apa-apa pun, doakan yang terbaik untuk M.A okeyh? M.A pun kena berusaha keras untuk menerima seseorang. ;)

Monday, April 26, 2010

~ Her 1st Kick Boxing Class ~

Salam everyone!! Sekarang ni, M.A tengah demam kick boxing. Hari-hari duk mengigau-ngigau jer. Hahahaha.... Tipu-tipu jerk lah. :P

Btw, semalam M.A berlatih kick boxing di Tasik Kelana Jaya. Trainer yang train M.A adalah seseorang yang bertauliah yer. He's a pro trainer, so M.A diajar from basic steps. Cara nak berdiri pun kena betul, cara nak punch pun kena betul, cara nak kick pun kena betul. Semuanya nak kena betul lah. Kalau tak, M.A kena marah. Dah nama pun nak training with a proper way kan?

So, i'm really in love with these kind of thing sebabnya M.A memang sangat-sangat teringin nak belajar kick boxing. And suddenly, someone approached me untuk di train. Apa lagi kan? Peluang datang bergolek-golek.

So, if ada yang berminat nak belajar, leh lah email M.A kat mizzamyzalini{at}gmail{dot}com. Nanti M.A kasi no contact trainer M.A tuh. Jangan tanya harga dengan M.A yer, because M.A nih kira special sikit lah. Nak details, kena tanya si trainer sendiri.


Hahahaha... penumbuk adalah besar dari muka sendiri. Owh, bendalah tuh berat jugak. Mr Trainer cakap, my right punch NOT BAD. Maksudnya, M.A ni kira kuat jugak lah nak tumbuk orang. Kuikuikuikui....


Okeyh lah you all, tuh je yang nak diceritakan pun. Even baru lepas broke-up with Mr Mata, M.A tak rasa sedih-sedih dah. Thanks to all my family and frens sebab always be there for me. Hari-hari je mesti ada yang bertanya khabar, thanks yer korang. Love you all. ;)


p/s : 4 days in a row dinner and lunch date with the Mr Trainer. ;)

Google Analytics Alternative