Followers

Follow by Email

Friday, December 3, 2010

Saya Suka Sampai Mahu Terbang-Terbang!!

Salam peeps!!

Actually pagi nie memang ada bad thing happen, tayar kereta ku pancit. Tapi dah selesai menukar tayar bagai dah. Cuma rim macam almost nak rosak jugak. Aishh, bab-bab kereta punya accessories kita bawa selepas selesai hal-hal kawin. Janji sampai masa pergi servis. That's it.

Okeyh, apa lah agaknya yang suka sampai nak terbang-terbang pulak tuh? Actually, macam agak over lah jugak nak suka-suka sebegitu but who cares kan? Petang semalam, Syomir Izwa komen kat entri ni. Tak sangka pulak dia boleh drop kan komen. *smiling*  


Excited okeyh, sebabnya saper lah kita kan sampai dia nak komen. Hehehehe...


And just now pulak, someone who is FD(fashion designer) jugak called my hand-phone asking these and that since I ada tanya kat FB dia, bila I boleh buat date dengan beliau. This one, double teruja sebabnya dia sanggup called okeyh!! Ingat senang ke nak dapat feedback sebegitu dari vendors? And he's just a nice guy for me. Eveytime I tanya dia kat FB pun, mesti dia reply dengan baiknya. That's a good sign and even we have a good chemistry between us. Insya-Allah, jika tak dek aral, this Sunday i'll meet up with him. 

Tak sure lagi nak hire beliau or not since nak kena tanya bab-bab harga bagai dulu. Kalau ikut perbincangan dalam telefon, mmg dalam budget tapi bila jumpa, nak itu-nak ini, harga dah lain kan. If dalam budget, Insya-Allah akan diteruskan. 

6 comments:

K.I.N.A said...

sape syomir izwa amy? nmpk sgt kina ni xtau hal semasa..
bgus la vendor mcm tu..nmpk kegigihan beliau..

MarelFira said...

ha'ah la spe vendor tu..bagus dia kan..sis pnyer wedding biler?

iedayah said...

nk join amy terbang sekali di awangan..yeayy..

"cikkin" said...

owh..saye paling jahil..bab2 designer ni..sume pon x knal + tak tau..huhu..nasib ade kmu sume (b2b)..bulih jugak dapat idea..=)

thanks ya..

~LP Lum~ said...

salam amy~

hehehe.. sgt bgs andai ada vendor mcm tu.. :)
ada sesetengah mcm apa aje... tnya soklan dia buat dek aje.. then bila kita tnya sekali laie, mcm nak xnak aje jwab...

luvira said...

bagusnye dapat vendor macam tuh..selalunye susah nak dapat feedback dari vendor nih..huhuh

nway, anda di tag..nanti datang melawat ehh

Google Analytics Alternative