Followers

Follow by Email

Tuesday, December 21, 2010

New Style For 2011

Salam peeps!!

Semua orang busy with wedding preparation, while me busy nak tukar style and image. Kononnya lah..... Tapi bab-bab fashion ni agak buta sedikit. Tapi tak per, kena yakin pada diri sendiri dan yang pastinya research dulu kat internet. LOL.... 

Lately, selalu perhatikan people yang pakai harem pants style. Mula-mula harem pants nih keluar, memang agak weird je tengok orang pakai. Now, design dia dah lain skit and makin chantek. Terus keterujaan nak pakai harem pants jugak. Hehehe.... 


Here she is yg kaku macam kayu T____T. The shoes terus can't get right. Buta fashion lah katakan. T____T. The pant is from Peacocks at Bangsar Village. I'm crazy with the boutique. =)


My birthday is coming for couple of weeks, and my birthday wish for 2011 is to look more fashionista and yet still sesuai untuk seorang muslimah. Can't wait to shop for my new outfits. Yeeeaaayyy!!  

14 comments:

~dARlee zURiS~ said...

btol lah.tengok muda mudi skrg bergaya tp bertundung,memang best rasa.cantik aje.
tp..nak buat,cam tak yakin.
dan...tak blh kot dgn si kecil tu.pakai tudung biasa pun habis senget benget ditariknye.haihh..

ElyaElmo said...

cantikkk nye yanggg ...kamu pakai....suar ni sesuai untuk org2 yang tak besar mcm syy....wuuuuu

luvira said...

ira pun buta fesyen..suke tengok orang yang pandai bergaya kan??jeles je rasanya

Super Nia Hana said...

watahsi yang gergasi mungkin jugak tidak sesuai.huhuhu

~LP Lum~ said...

salam amy~

hehehe.. bg sy not bad at all... :)
sweet tp nmpak mcm tegas aje... ^.^

~ mizzAmy ~ said...

dear all :

me pun gemukss jugak. tapi seluar tuh besar kat bahagian hips. so dia menutup part2 yg tak best tuh.

Reen Tart Nenas said...

suka suar tu!

"cikkin" said...

cikkin pon buta fashion..jeles kn tgk org panda fesyen ni..=)tp sluar tu cntik..x saba tgk kamu dgn gaya baru..good luck..~~

yonna said...

kakak,kenapa nampak mcm pelik? @___@ sorry. sbb kasut ke? ke baju eh? tapiii yonna suka tudung gypsy tuuuuuuu!

~ mizzAmy ~ said...

YONNA :

hahahahaha... kan? kasut kot. sebab tetiba macam putih point ke kasut. btw, wedges mmg kureng sesuai kot dengan harem pant. i don't know, buta fashion lah kata kan. kihkihkihkih....

cik syahira said...

assalamualaikum dear.

setuju! sempena nak masuk tahun baru ni nak improve juga apa-apa yang patut. suka kan style yang simple tapi tetap nampak bergaya. yang murah tapi berjaya buat ia nampak exclusive. wow! besarnya cita-cita ku. insya Allah, yang penting style yang sesuai untuk muslimah.

all the best, dear.

meow said...

mcm baby :p

Encik Shino said...

bab pakaian wanita ni saya pun taktau juga mana satu yang up to date mane satu yang old school..

Ada tak guide untuk pemakaian ni?

Cume bila tgok diorang pakai macam nice, rasa pulak nak serap pada wife tercinta.. :P he

Qaseh Qidzizie said...

Jom berfashionista beramai-ramai...Yokkkk!!!!!
Semangat!!! semangat!!! :p

Google Analytics Alternative