Followers

Follow by Email

Monday, December 20, 2010

Ke Butik S.I

Salam peeps!!

Petang semalam, Encik Tuney and his besfren ajak makan-makan di Solaris. Tetiba, terus teringat yang butik Syomir ada kat area situ. Tak kan nak lepaskan peluang keemasan kan. Memang plan nak bertanyakan hal-hal yang berkaitan nih dah lama tapi timing tak kena sebab if nak buat appoinment kena datang before 6pm.  So tawaf lah satu Solaris tu mencari-cari butik S.I. Akhirnya jumpa juga butik beliau tapi..............


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


The boutique is close on Sunday. T_________T


Melangkah ke kedai makan nama apa entah ada pink-pink nama kedai tuh dengan kemurungan. Tak dek rezeki nak mendapatkan quotation and all. Tak per lah, next week or maybe next year masih ada jika diizinkan Allah S.W.T.. =(

4 comments:

Aya said...

wahh.. suspen je
xper2... ade rezeki bleh pegi lagi kan :)

Encik Shino said...

Butik ni cuti sama dengan waktu opis kot..

~LP Lum~ said...

salam amy~

huhuhu.. ciannya.. jgn kecewa sgt eik... len kali buat temujanji dulu... :)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

kedai tu tak kemana lah... hehehe

Google Analytics Alternative