Followers

Follow by Email

Tuesday, December 28, 2010

Her Wedding Dais - 1st Idea

Salam peeps!!

Akhirnya, berjaya juga nak buat 2d design untuk my pelamin. Tapi baru 1st idea, and will come up with 2-3 others design. Actually bukan lah grand-grand ke apa, saya design sama je macam pelamin sekarang nie cuma play around with colors je. Kemungkinan besar akan guna satu panel je sebabnya nak buat dalam rumah kan, kang kalau banyak -banyak panel tak muat lah pulak tetamu nak duduk-duduk. Okeyh lah, jom intai sikit pelamin cik amy. Hehehehe....


 Boleh bajetkan my color combo? Btw, the piccas is my illustration of my wedding dias using illustrator gitu. Tunjuk half jer dulu sebabnya tak tahu lagi nak buat yang macam mana. =P

Okeyh lah, enough for today. Baru je melepaskan perasaan kat kakak cleaner tadi. Uwwwaaaaaaa....... Lagi 8 bulan okeyh!! Stress...........
  

6 comments:

~dARlee zURiS~ said...

excited gak!
8 bulan..tak lama g dah :)

MarelFira said...

wah, design kasi cantik2 tau!

tema pink + purple eh kakak?

cik syahira said...

assalamualaikum amy.

haha. dah boleh bayangkan. dah boleh bayangkan. sangat wow! ok..

tak sabar nak tengok yang real. moga semuanya berjalan lancar.amin.

meow said...

comel je warna nie :D

AnEs said...

wow!pink vibes da boleh rasa da..hehe..bile da hit less than a year mule la start nebes kan?

~LP Lum~ said...

salam amy~

still pinkish... :)

Google Analytics Alternative