Followers

Follow by Email

Wednesday, December 22, 2010

Her LookBook

Salam peeps!!

Dah berminggu-minggu duk perhati lookbook orang lain, now macam tergerak hati nak ada lookbook sendiri even sebenarnya agak segan-malu-takut sebabnya saya ni buta fashion. Kang orang gelakkan baru tahu. T____T

So dearie readers and frens, if sesaper ada lookbook juga sila lah berkawan-kawan dengan saya di sana. Saya tak dek fren lagi nie. Hahahahahaha......... Maaaaalllllluuuuuuu....


Her LOOKBOOK.

5 comments:

MarelFira said...

cam menarik je sis...best ke?

Zainur said...

lookbook ni apa amy? i'm soooooo ketinggalan...huuu

Rilla said...

Tak pernah tau pasal menda ni. Cam best jek?

Dayu said...

uuihhh..comel gmbar amy
look book??
buat untuk cha bleh tak
mak dia tak sesuai... ;)

AnEs said...

Amy! nak buat jugak la lookbook ne..hehe..tgok amy nye ngn org len nye cam best je..tapi segan nk buat account sorang-sorang..join ngan 2 orang lagi member..nanti anes da buat anes add..hihihi!

Google Analytics Alternative