Followers

Follow by Email

Thursday, December 30, 2010

Good Luck For 'JHAI LEK'!!

Salam peeps!!

Since tomorrow adalah cuti, kena update laju-laju for today and kalau rajin jap lagi buat entri for tomorrow pula. Oppss, rajin kah? Hehehehe...

Esok, adalah hari bersejarah buat Encik Tuney sebabnya his fighter akan berlawan dalam big event di Telekom Muzium,KL. Macam-macam drama dan politik yang berlaku since this few days, tapi finally Encik Tuney dan his fighter who is Farez decided nak teruskan juga perlawanan. Kalah ke menang ke, itu adat bertanding. Yang penting, they exposed themselves with others opponents and gyms. At least ada pengalaman kan? Dari pengalaman lah kita belajar sesuatu, yer dak? Ekhh, jangan salah faham yer. Bukan Encik Tuney yang nak berlawan gocoh tapi dia sebagai manager kepada si fighter Farez.


The posters are everywhere in KL. But last minutes changes which is opponent dah bertukar dari yang mamat kat atas nie ke orang dari Burma kot tak silap. 


Apa pun, good luck for Farez dan Encik Tuney. Moga kejayaan milik Malaysia. Amin...... For further story boleh baca kat sini. And not to forget to give your support for Malaysia by watching them live on Astro 801 tak silap. Whether Arena or ESPN at 8pm tomorrow night. Hope you guys tak spot me on TV yah!! I wish saya tak pergi sebabnya memang agak scary nak tengok Farez kena tumbuk eventhough he's not my adik or abang or bf but he's Encik Tuney bestfren so my bestfren juga, nanti saya nangis pula tengok dia berdarah-darah. Btw, he is an actor, hope muka dia still tak dek kesan apa-apa after the fight.... Amin......

0 comments:

Google Analytics Alternative