Followers

Follow by Email

Wednesday, December 29, 2010

Any Idea On Bantal Nikah?

Salam peeps!!

Pelamin dah siap di designed. Now time to look for the real thing pulak. 1st move adalah bantal nikah. Saya tak buat mini pelamin untuk akad nikah, pelamin akad nikah akan sama je dengan pelamin semasa majlis resepsi. Cuma akad nikah guna bantal nikah and time resepsi pulak guna bench. Simple -simple je sebab kena jimat dan juga bajet. =P 

Google here and there, jumpa few designs yang menarik hati. Cuma tak sure mana nak dapatkannya. Agak-agaknya dekat Plaza City One ada tak? Or any other places yang boleh dapat with cheaper price? Or better design?  


Nice kan? Thanks Cik Syafa for the entry.


Bantal nih pun menarik juga sebab jarang jumpa yang jenis bulat.


So dearie readers, which one is your choice? Or you have any other suggestions? Please drop me your comment. Pelik je blog nie sebenarnya ramai pengunjung tapi tak banyak pula yang nak mengomen. Sometime your comments make my day. Really appreciate it. Thanks.  ;)

14 comments:

K.I.N.A said...

kina komen 1st!..hehe..kina suke bantal bulat tu..plaza one city & semua house ada..tp rasa mcm xmnarik sgt..

K.I.N.A said...

kina komen 1st!..hehe..kina suke bantal bulat tu..plaza one city & semua house ada..tp rasa mcm xmnarik sgt..

Zumie said...

makin bz eh...bz nak kawen..seronok nye.,
yg bulat tu pon okeh..tapi try carik yang laen k..banyak lagi patern

wawa yusoff said...

suka yang jenis bulat tu :)

♥♥ eija ♥♥ said...

ermmm ja suka yang bulat tuu hehe unik sikit hehe....

ja ade idea sikit untuk amy.. kalau amy nak kelainan boleh DIY jer. amy cari fur(jenis bulu) boleh buat cover bantal cantik tau kalau dalam gambar hehe gebu jer.. hehe

Renee Meow said...

amy♥im loving d bantal bulat tu.. very unique n exclusive..hehe.. kalau nak rent xsilap pn anil ada.. n even ari wedding pon ade yg fluffy... (even i kureng ngan svc dorang i still support..huhu).. if nak beli xsilap kat semua house ada, but dunno d price la kan.. anyways gudluck..! ;)


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

AnEs said...

anes suke no 2!

Rilla said...

Liyana SCR pakai yang first tu.

Rilla pun suka yang bulat. N kebetulan idea kita sama, nak guna pelamin yang sama untuk nikah and sandinh. Nikah pakai bantal, sanding pakai bench. Great minds think alike :D

::misz maney:: said...

yang bulat tu cantik..nampak lain dari yang lain :)

MarelFira said...

i always be ur commentor!!ehehhee..

akk, yg gmbr atas tu cantik..masa sanding nnt akk wat pelamin lam rumah ke?

didieadila said...

amy! dd brangan nak pkai yg bulat tu..tp xtau nk cr kat mana..haihhh..

Ciksue said...

amy,
sue vote yg first..comell...

Qaseh Qidzizie said...

both cantekk!!!

sy prefer bantal boolattt...

santek!!!! :)

Anonymous said...

butik nurul arbee ade bntal bulat http://nurularbeecreation.com/nurulblog/?cat=4

Google Analytics Alternative