Followers

Follow by Email

Monday, December 27, 2010

56 Days Old Mia Is Trying To Talk

Salam peeps!!

Before update cerita-cerita lain, meh sini nak tunjuk video of Mia. She's my niece yang baru je berusia 56 hari which means tak sampai lagi 2 bulan and the amazing thing is she's can speak in baby language. I don't know, baby boleh start membunyikan suara or agah people start umur berapa bulan. And she's not even 2 months dah excited nak bercakap. So comel kan?


video
Abaikan saya yang bercakap bahasa kelate with Mia. I think, Mia will speak kelate 1st rather than other language. Pity her.

5 comments:

Fariz Finie Family™ said...

Salam kenal... cutenya baby cakap kelantan nnt yer..:)

~dARlee zURiS~ said...

org cakap baby akan cepat cakap kalau kita slalu cakap2 dgn die sejak kecil lagi :)

cik syahira said...

assalamualaikum amy,

cute nya mia. ada sepasang lesung pipit yang sangat dalam. ish.. auntie syira nak pinjam lesung pipit tu boleh tak?

MarelFira said...

geramnyer tgk dia...mcm nk cubit2 je..eheehee

ieda said...

salam...comel esp tang pipi tembam tu...

Google Analytics Alternative