Followers

Follow by Email

Friday, November 12, 2010

Pameran Pengantin!!

Salam peeps!!

Macam setiap bulan je ada pameran untuk bakal-bakal pengantin kan? For this month ada Pameran Pengantin 1 Malaysia dalam omputihnya 1 Malaysia Bridal Fair. Untuk keterangan lanjut boleh klik di sini. I think I should go since his side nanti macam majlis untuk 1 Malaysia juga. His friends ramai Chinese, Indian, Sarawakian, Sabahan, dan mat saleh. Warna-warni lah nanti kan? Hehehehe.....


Time to looking up for invitation cards.


Next is Pameran Pengantin Malaysia 2011 organized by Urban Vibe. Kali ni di Ampang Point. 2 tahun lepas pun ada pameran pengantin di situ. For me macam crowded sikit sebab ruang yang agak sempit untuk booth-booth especially yang siap ada pelamin bagai. For more infor mengenai pameran kali ini sila ke sini


 Hopefully ada promosi untuk kad-kad ataupun banner. And looking for pre-wedding photo shoot promo too.

4 comments:

iedayah said...

eppy hunting amy..=)

Dita Lolita said...

tq for info.. :).. i link u , erk.. :)

Renee Meow said...

meowning~
wah byk nyer wedding expo mase terdekat nie.. :) thanks for d info dear...


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

ElyaElmo said...

bnyk gile pameran skanggg....rambang mata nk pilih...huhu

Google Analytics Alternative