Followers

Follow by Email

Tuesday, November 16, 2010

Kad Kahwin Design By Me - Part 1

Salam peeps!!

Busy-busy buat design katalog untuk ofis, tergatal tangan design kad-kad kahwin lah pulak. And of course, my design is more to modern or english style. Design je moden tapi jati diri masih tersemat kukuh dengan ciri-ciri gadis melayu. Ceeewaaahhh...... 

So, mari lah kita lihat design-design yang tak seberapa dari saya yang buta graphic ini. Butttt.... if ada yang berminat nak design-design yang dipamerkan kat bawah ni please let me know. I will give you my illustrator file but you need to pay me sikit lah around RM10-15 sahaja. If nak amik jpeg or pdf file, free of charge sahaja. Hehehehe.... 


Kad-1. Bride tuh terseksi sikit. Oppps, kena tambah kain dan pakaikan dengan tudung baru betul nie. Tak per, 1st idea kan. ;)


Kad-2. Simple je but the border tuh macam trend je sekarang nie.


Kad-3. Berkonsepkan birds.


Actually ada few of my besties requested to design their thank you tag, and banner. Dah dua kali berjaya tolong kawan-kawan. And ada lagi satu request untuk bulan Januari ni. Hope she will like it since saya pun tengah excited mendesign untuk diri sendiri. Hehehe....

Okeyh lah you all, if ada yang berminat boleh email me mizzamyzalini{at}gmail{dot}com. Will update soon with a lot more designs. ;)

15 comments:

♥♥ aDeQ ♥♥ said...

Bestnye lahai kalau pandai bab2 design ni. Kalau design sendirik kepuasan tu lebih kan bile tgk hasil tangan sendirik..

nurainie.ismail said...

sukeee ynag no 1!!!!!sukeeee...bezt!!leh x designkan untuk i?tp i dh kawen..hikhik design majlis doa selamat boleh? :)

zulicious said...

no 1 lawa la miz amy!!

~LP Lum~ said...

salam amy~

hehhe.. sy pling suka yg ada gmbr burung tu... :)

Dayu said...

amy!! suka..suka
suka yg 1st ngan yg last tu
tapi 1st lg tertarik!!

iedayah said...

i pn ske gune ai tuk design pape,amy...btw,sume nye comel

ashra said...

kita suka yg ke3 tu.nmpk sweet.
dulu kita pun design sendiri..heee..

anaztasias aira said...

wah kamu sangat berbakat ! saya xreti sob sob

Fatin Fairuz said...

Hai..soalan..awak design ni pakai software pe ek?bole share tak?
anyway..i just follow ur blog..hope u link me back ya..thanks;)

K.I.N.A said...

wah..bleh buat bisnes ni amy..pandai la design..kina ni pemalas nak godek2..photoshop pun xpnh sentuh..

MarelFira said...

pndainyer sis design..rajin tul..lgpun jimat kan..eheee

meo said...

nice & simple... :D

yonna said...

yang 1st cantik,tp kalau akak touch up lagi sikit,sure lagi cantik :D hihi.

CikSyafa said...

waaah i loike!!Syafa vote no 1 hehe ^___^ btw semua lawa...u kreatif laa my dear

iedchan said...

nice2...love ur design..urban sket

Google Analytics Alternative