Followers

Follow by Email

Tuesday, November 9, 2010

Introducing My Mia Herina

Salam peeps!!

Last week saya ada post mengenai my new niece kan kat entri ni? Tapi without introducing her name. Masa tu my brother tak tahu nak bagi nama apa pun lagi. But now dah ada nama dah, namanya Mia Herina. 


 Haaa... see that, she's trying to be a body builder. Rasanya terkenan dengan my Encik Tuney lah tuh. Hahahaha... Not good lah my dear Mia. Body builder just for man jer tau. =P

 
"Tengok lah lesung pipit saya nie. Tomeyy kan? Hobi saya sekarang suka tengok tv, saya tak suka tido time petang-petang." 


"Thanks Aunty Amy for giving me this. Hehehe.... I got 5 pairs of bodysuits from Aunty Amy. How's sweet she is." *hakhakhakhakhak...sila muntah hijau yer*


Btw, saya sangat-sangat suka shopping baju baby. Now pantang ke shopping mall especially di Pumpkin Patch. Sampai ke mamat sales person kat Mid Valley dah kenal saya. Owwhhh..... Terasa malu sedikit sebab macam over pulak kan every week pergi beli baju baby and he knews that for my niece. LOL....

7 comments:

WillBe.Mrs said...

tomellll nyeee....rambut yg lebat...!

~dARlee zURiS~ said...

hehee...anak saudara 1st,memang lah excited habis.zuris pun camtu gak dulu.
tup2 ngan anak sdri...lagilah.asyik2 ke butik baby aje.

lebatnya rambut mia tu.jeles ah.

puterikurekure said...

ya ampun....awatla comey bebenor baby mia ni! geram gile ok!!!

lesung pipit yang mahal tu. haihh..cair hati. ;)

ashra said...

suka nama mia.hehe..
a'ahla..comel tul lesung pipit die..dlm ek.so cute,la dear..

iedayah said...

dlm btul lesung pipit die ea..btw,sedap namanye..

Dayu said...

ANAK HERI EH AMY
ya allah..comelnya
ada lesung pipit lak tu...bertuah mia dpt aunty mcm aunty amy
mak abah tak yah beli baju
biar aunty amy je belikan...

~ mizzAmy ~ said...

dayu :

yup-yup... anak si heri. nama pun Mia Herina. hahahaha... sebijik muka bapak dia. LOL...

Google Analytics Alternative