Followers

Follow by Email

Sunday, November 21, 2010

His Second Move

Salam peeps!!

I'm so happy since my other half is no more stress and on. He enjoys each day macam tak dek apa-apa masalah pun sedangkan lagi 10 bulan nak kawin. And yes, saya yang stress takut tarikh kawin kami ditunda ke suatu tarikh yang belum diketahui. Why? Because he's too excited with his business and gym, so dia banyak laburkan duit simpanan beliau ke situ. T_____T. Mak(refer to me) rasa dah separuh nafas dah nie tapi I don't want to push him. As long as he's happy and work hard for our future too.

To my readers, those yang email asking about the boot camp and personal training, you peeps can visit this website. Hope you can understand pasal fitness. And ada testimonial di situ, so sila click dan lihat sendiri testimonial tersebut. 

Pada yang berminat dengan kick boxing dan muay thai, boleh ke website ni. Boleh mendapatkan pemahaman tentang muay thai fitness itu sendiri. Some people think, it's for fight, but then again tak semestinya untuk fight sahaja. Untuk mendapatkan tubuh yang langsing pun boleh juga. Trust me. ;)   

To my Encik Tuney : I will give you my 100% of moral support in what ever you want to do unless your love is still strong for me. Insya-Allah, everything will goes well with all the doa yang penting kita tak lupa pada DIA yang satu. 

Okeyh lah, happy weekend all. Nanti saya pergi buat sesi lawatan ke blog anda pula yer? Too busy lately nie. ;) 

6 comments:

MarelFira said...

aminn..everything will goin fine sis!mmmuaaah!

~LP Lum~ said...

salam amy~

hehhee.. xpe ar wak.. bykkan berdoa... insya Allah kasih nya xberubah tuk awak.. :)

meo said...

wah.. berkerja keras... korang memmng bagus!

Pocket said...

muaithai bukan utk tubuh yg lansing sahaja, untuk dapatkan daging kat tempat yang memang perlu pun antara tujuan.

Pectoralis Muscle maybe?
Bisep utk most men,
trisep perlu utk wanita,

inahornaw said...

salam mizz amy..

do visit my blog:

whateveritatakes.blogspot.com

aibaks said...

mek... ayat akhir tu salah la.. bukan unless... tapi as long as kot..hehe

nota kaki: salam kenal n folo sini

Google Analytics Alternative