Followers

Follow by Email

Wednesday, November 3, 2010

Her Readers From Few Other Countries

Salam peeps!!

This blog baru je nak masuk 3 bulan tapi hari demi hari bilangan yang berkunjung makin ramai. At first, yang datang ke sini hanya beberapa bloggers sahaja since I've close my old blog and started a new blog. But today, bilangan yang membaca mungkin lebih dari 50 orang. I guess, if not perasan sendiri je lebih kan? 50 pun nak kecoh kan? Orang lain beribu, tak kecoh pun... LOL....

After few weeks saya perhatikan unique visitors yang datang ke sini, saya rasa ada di antara anda dan anda datang dari negara lain. Maybe students Malaysia or maybe they google something dan terus termasuk kat sini. Yang pelik tuh, macam tiap-tiap hari negara yang sama je baca blog nie. Haaa, korang paham ke bahasa melayu? Or maybe mereka-mereka ni students Malaysia yang belajar di sana. Hehehehe.... No, i don't ask you to appear. You peeps can still remain as silent readers. 


  Click for larger image. Kalau nak tengok lah. =P


From the stats, selain kat dalam Malaysia ni ada 7 lagi negara yang datang landing kat blog nie. Brunie, Indonesia, United States, United Kingdom, Japan, Oman, dan Australia. Haaaa..... Sampai ke Oman nunnn weyh. Very the global lah 'TPDD'. Hopefully blog ni membantu pada mana-mana yang cuba menggunakan perkhidmatan google or any other search engines.

Btw, last but not least, thanks for those yang jadi my follower dan mereka-mereka yang link kan my blog. If i never visit your blog, do let me know. Maybe saya terlepas pandang ke apa, dan tak link balik kalian. Sorry yer korang. ;)

5 comments:

ashra said...

hehe..hepi kan kalu ada org yang membaca..

btw,bukan kita le setting ke negara mana kita nak.tu kdg2 kita pelik tu..ada negara yang sama je baca.yang bg komen pun org yang sama.
emmmm.....tak pe yg penting makin ramai kan..hehe

meow said...

eh, meow tak masuk dlm carta pai tue ke?

Pocket said...

50 tu kira banyak la tu dik!!
pocket nih, bebelas jer huhuu:D

Aya@Pansy Princess said...

wah... cmner leh dpt pie chart tue? hehehe

Orkedanza said...

now tambah lg 1 country..ireland. best bc bout ur wedding preparation :)

Google Analytics Alternative