Followers

Follow by Email

Tuesday, November 9, 2010

Giuliana & Bill New Season

Salam peeps!!

Hari nie entri lari dari wedding. Takut ada readers yang bosan ke apa, i'm trying to campur adukkan dengan entri-entri berbentuk entertainment, fashion, fitness and suka-suki lah apa-apa pun boleh. Hahahaha.... 

I'm currently addicted with Giuliana and Bill reality show di E! channel (712). Malam esok ada jam 9.30pm tapi macam hari-hari je ada. T____T 


 Si cantik dan si handsome.


Actually saya tak kenal pun siapa mereka berdua ni tapi Bill mukanya sangat-sangat lah familiar. Rupanya, dia adalah peserta The Apprentice suatu ketika dahulu.  Muka handsome je mesti lah ingat kan? Hahahahaha... Okeyh-okeyh, back to the story, actually kisah mereka berdua ni dah masuk season ke-3. Tapi saya baru tahu dan mengenali mereka berdua nie. Sangat lah tak update dengan artis-artis holywood. T____T 

But then again, i think i love their story sebabnya tak over. If gaduh-gaduh pun they discuss nicely dan tak dek lah sesi jerit-menjerit seperti Kardashian punya reality show. Ohh myy.... Kardashian memang sangat-sangat lah memberi pengajaran. Yang tuh nanti saya cerita di entri yang lain. But for Giuliana and Bill, memang amat-amat sesuai ditonton oleh mereka-mereka yang baru berkahwin. So sweet jer mereka berdua nie. 

Oleh kerana dah addicted with season 3. Makanya, nak kena cari yang season 1 and 2. Kalau dapat tengok wedding diorang pun jadi lah. Tapi malangnya youtube kat ofis dah kena blocked. Sedih betul lah... Kalau nak tengok kena buka guna BB, lagi lah sedih sebab techikk je lah screen dia. T_____T. Or else kena cari dvd lah gamaknya. Okeyh, will ask my Encik Tuney to buy me those dvd. Yeayyy.....

Owh btw, before akhiri entri entah apa-apa ni, jom layan wedding piccas Giuliana and Bill ni. 


    Piccas credited to here


Sesiapa yang minat dengan kuning, u can use this as your inspiration. Tantek jugakk tapi saya nih kulit gelap gumpita. So, it's a big NO.


Don't forget to pose like this ya? =P

6 comments:

iedayah said...

ouch..sexy tu..=p

~LP Lum~ said...

salam amy~

ahaks~ sy pun addicted gak ngan siri nie... :))
sy kenal guilina sbb dia pengacara E!News sma ngan mamat ryan... :)

ps : skang Mel B ex Spice Girls pun ada gak.. ^.^

puterikurekure said...

G&B are my favourite too!!!

yang hari2 ada tu slalunya ulangan season 2 tu yang. semalam akak tgk season baru pasal they lost the baby tu betul2 sedih. akak leh nanges2 ok. sebab diorang betul2 berharap kan.

oh. Giulliana adalah host E! News. :)

Kasut Pink said...

suka jugak layan relaity life selebriti ni.. Kadashian tu mcm byk berlakon jer.. gaduh baik gaduh baik.

MarelFira said...

cantiknyer dress dia..

sk said...

sy pon suka tgk gak. kengkadang lawak diaorg nih. esp si giuliana tuh. si bill melayan jeklah. haha

tp tulah, sian gak sbb diaorg betul2 nak dpt baby.. :(

Google Analytics Alternative